Capital.ba

Svijetli i po danu

26.09.2010. / 8:40

NJUJORK, „EPSON“, svjetski lider na tržištu projektora, predstavio je četiri EB-1750, EB-1760W, EB-1770W i EB-1775W projektora, koji nude kombinaciju svjetlih i visokokvalitetnih slika sa laganim i tankim dizajnom kućišta.Ova serija najtanjih i najlakših projektora je dizajnirana specijalno za profesionalce u pokretu.
Sa težinom od 1,7 kilograma i visinom od 44 mm, ovi projektori su manji od većine laptop računara. U kombinaciji sa brzim i jednostavnim postavljanjem, lakim pokretanjem i trenutnim isključivanjem, ova serija je idealna za profesionalce.
Projektori daju najbolju osvjetljenost u klasi, pa su prezentacije odlične čak i prilikom projektovanja na dnevnom svjetlu, omogućavajući publici da lako zabilježi ono što je potrebno, prenose agencije.
Bežično povezivanje je uključeno u model EB-1775W.Softver omogućava multimedijalne prezentacije bez korišćenja računara direktno sa USB fleš memorije.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!