Petak, 03.10.2008.

15:43

Butulija: "Iznenadićemo Dance"

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija izjavio je da očekuje da će utakmica Lige šampiona sa Kopenhagenom "biti praznik rukometa u Beogradu".

Izvor: Beta

Default images

Butulija je takođe izrazio uverenje da 'crveno-beli' mogu da iznenade favorizovanog protivnika. Rukometaši Crvene zvezde u nedelju u 15.30 časova u sportskom centru "Voždovac" na Banjici igraće sa Kopenhagenom u prvom kolu takmičenja u Grupi D Lige šampiona.

"Kopenhagen je dosta novca uložio ove godine u ekipu. Ima iskusan tim koji igra brz, moderan rukomet. Mi nemamo šta da izgubimo, ali možemo mnogo toga da dobijemo", rekao je Butulija na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, najvažnije je da njegovi igrači ne gledaju u protivnike kao u velike zvezde, nego kao u ravnopravne protivnike.

"Očekujem jednu lepu utakmicu. Pokušaćemo da sprečimo njihove lake golove i ako u tome uspemo imaćemo neku šansu. Verujem da možemo da ih iznenadimo", rekao je Butulija.

Jedan od najboljih igrača Zvezde David Rašić istakao je da je veliki uspeh što su se "crveno-beli" plasirali u Ligu šampiona.

"Ekipa Kopenhagena je odlična, sastavljena od internacionalaca. Voleo bih da bude ambijent u hali kao protiv Kasarana u kvalifikacijama, kako bismo pokušali da ih iznenadimo", rekao je Rašić.
Igrač Crvene zvezde Stevan Kurbalija naglasio je da svi znaju da je Kopenhagen ozbiljna ekipa i favorit u meču, ali da će njegov tim upravo u tome, što će protivnik imati pritisak "da mora da pobedi", tražiti šansu.

Potpredsednik Crvene zvezde Ljubiša Stoiljković smatra da rezultat u narednoj utakmici nije važan, ali da očekuje da se "crveno-beli" neće obrukati.

"Nadam se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Molim publiku da navija korektno, jer su kazne velike - 50.000 evra, što bi za klub bila katastrofa", rekao je Stoiljković.

Ekipa Kopenhagena igrala je prošle sezone u finalu Kupa EHF-a. Sastavljena je od brojnih reprezentativac skandinavskih država, a u ekipi igra i reprezentativac Srbije Vukašin Rajković.

Ulaznice za meč Crvena zvezda - Kopenhagen biće od sutra u prodaji u sportskom centru "Voždovac" na Banjici, po ceni od 200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: