Nož posle pijanke

M. L.

05. 09. 2010. u 20:52

Policija je uhapsila Nenada J., iz Kragujevca, koji je pijan nožem u subotu uveče napao dvojicu sugrađana

Policija je uhapsila Nenada J. (33), iz Kragujevca, koji je pijan nožem u subotu uveče napao dvojicu sugrađana. Najpre je po vratu posekao Živojina R., vlasnika kafića „Dženezis“, a potom istim oružjem napao taksistu Predraga P.

Sve je počelo u ovdašnjem naselju Stanovo, kada je Nenad J.,nakon konzumiranja alkohola, prišao Živojinu R. i nožem mu naneo posekotinu na vratu. Vlasnik kafića zadobio je lakšu posekotinu, a onda je zajedno sa konobaricom pobegao napolje.

Nedugo zatim i Nenad je izašao. Sa njim je bio poznanik, koji je svedok dešavanja, ali, kažu u policiji, nije učestvovao u napadu. Na semaforu je stajalo taksi vozilo. Nenad J. je otvorio vrata i ženi koja je u taksiju bila sa jednogodišnjim detetom naredio da izađe. Seo je u taksi i nož prislonio na vrat taksisti, naredivši da ga vozi prema naselju Aerodrom.

- U toku vožnje Nenad J. je vozaču taksija oteo 800 dinara i iščupao kablove radio stanice, kako ovaj ne bi mogao da pozove pomoć - kažu u policiji.

Vozač taksija je zaustavio vozilo u naselju Aerodrom i uspeo da pobegne napadaču. U tom trenutku stigla je i policijska patrola, koja je Nenada J. uhapsila.

Kako saznajemo, reč je o čoveku koji je nedavno, zbog problema sa stanom, ušao u hol Skupštine grada, polio se benzinom i zapretio da će se spaliti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gorica Topal

07.09.2010. 13:38

rak. koliko psihopata zivi u ovoj nasoj srbiji.njegovo mesto je vec odavno bilo negde na psihijatriji zasto se takvi ljudi ne eliminisu odmah,pre nego sto unesreci jos nekoga kako se ocigledno i dogodilo.Steta sto nasi politicari pridaju jako malo paznje takvim ustanovama. Mora ih mnogo vise biti,jer ocigledno da nasilje u ovom formatu sve vise se siri.