• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farmer traži ženu u rijalitiju

Rijaliti šou "Farmer traži ženu" trebalo bi uskoro da počne da se emituje na televiziji Foks.

Emisija koja je počela da se emituje u Velikoj Britaniji 2001. godine koncipirana je tako da čovek sa sela traži "devojku iz grada".

"Farmer traži ženu" u početku prikazuje život farmera na selu, koji su samci i najveća želja u životu im je da nađu savršenu partnerku. Devojke se u međuvremenu prijavljuju, a onda farmer za sebe bira top deset kandidatkinja za koje bi voleo da se takmiče za njegovo srce.

Kandidatkinje potom poziva na druženje i od deset takmičarki on bira pet sa kojima će otići na sastanak. Nakon toga samo dve dobijaju priliku da zajedno sa farmerom žive na farmi nedelju dana nakon čega seljak bira "onu pravu".

"Farmer traži ženu“ počeo je da se emituje u Velikoj Britaniji 2001. godine. Ideja je uzeta iz TV formata jedne emisije koja se 1983. godine prikazivala u Švajcarskoj. Za ovih deset godina projekat je doživeo veliki uspeh i prikazivao se širom Amerike, Australije i Evrope. Najveći uspeh doživeo je u Holandiji i Francuskoj.

(MONDO)

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nevena

Ovaj show je diskriminatorski i ima za cilj da ponizi zensku popolaciju. Svrha je da se pokaze da zena ima previse i da treba da budu presrecne da ih njegovo velicanstvo muskarac izabere.To ima jako los uticaj na drustvo.GDE JE REAILTY SHOW GDE 1 ZENA BIRA IZMEDJU STOTINA MUSKARACA? Zasto mediji ne pokazu da muskarac treba da se izbori za zenu i bude dostojan nje. Ne zaboravire DAME BIRAJU!

dee_dee

Ma ja bih ukinule sve sto moze da se ukine na tv-u, i samo rialiti da ide .. po ceo dan .. e onda cu definitivno prestati da gledam tv, a to i ne bi bilo toliko lose!

Ivan

I da li je ovo vrhunac? Taman kad pomislis da ne moze gore, oni izvade jos primitivniji i jos jadniji televizijski format i stave ga na televiziju sa nacionalnom frekvencijom.

SERIJE