28. septembar  2008. 00.32  | Izvor:

Treće poluvreme u Kuli: Džomba zaratio s "delijama"

KULA - Ni u Kuli, za vrme i posle utakmice Hajduk- Crvena zvezda,i nije moglo bez vredjanja i incidenata. Sa tribina, "Delije$ su vredjale čelnike oba kluba i policiju, a utakmica je imala svoje treće poluvreme ispred svlačionica, piše na sajtu Mondo portal.

Prvi čovek Hajduka Nikola Džomba objasnio je da je do koškanja došlo kada je "jedan dripac u crveno-belom dresu rekao:" J.... smo u jeftinoj javnoj kući za 600 dinara".

"To samo govori o njima. Isti su kao i navijači i ne treba da čudi nikoga što su nosili one majice protiv Jagodine", rekao je Džomba, koji dan uoči utakmice poručio da su cene ulaznica za meč Hajduka i Zvezde pale na 600 dinara, jer se gost "srozao" i da će biti 1.000 kada bude gostovao Partizan.

Ta Džombina izjava bila je i povod za skandiranje Delija "Javna kuća ste najeftinija, sat i po j..... za 600 dinara", odnosno za vredjanje prvog čoveka Hajduka.

"Sramota je što delegat i komesar utakmice nisu ispraznili deo tribine sa kojeg su me vredjali. Huligani i dalje rade šta hoće i baš zbog toga sam zahtevao na Upravnom odboru Zajednice superligaša da se ova utakmica igra bez prisustva publike. Na kraju smo se odlučili na ustupak, a vidite šta se desilo", naveo je Džomba.

Navijači Crvene zvezde nisu vredjali samo Džombu, već je neprijatno bilo i vremešnom v.d predsedniku beogradskog kluba Dobrivoju Tanasijeviću, alijas Dan Tani, koji se uoči utakmice sa Jagodinom, ali i istupima u javnosti prethodnih dana, suprotstavio diktaturi navijača.