Četvrtak, 19.08.2010.

22:58

Ilhan Mansiz postao klizač

Bivši turski fudbaler Ilhan Mansiz odlučio je da počne da se bavi umetničkim klizanjem i cilj mu je da izbori plasman na Olimpijske igre u Sočiju 2014. godine.

Izvor: JT

Default images

35-godišnji Mansiz je fudbalom prestao da se bavi pre četiri godine, a sada želi da osvoji titulu turskog šampiona u klizanju i tako dođe do Sočija.

„Moj san je da sa, za sada nepoznatom, partnerkom u naredne dve godine osvojim titulu šampiona Turske u parovima, a potom i nastupim na Zimskim Olimpijskim igrama“, rekao je Mansiz.

Mansiz je ostao upamćen po partijama na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine, gde je postigao tri gola i svojoj reprezentaciji pomogao da se okiti bronzom, što je nezapamćen uspeh u istoriji turskog fudbala.

Sada već bivši turski fudbaler, koji je rođen u Nemačkoj, ovog leta je u Oberstdorfu odradio prvi deo treninga sa sadašnjom partnerkom Olgom Bestandingovom iz Slovačke, koja se takmičila na Igrama u Solt Lejk Sitiju pre osam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: