• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoje povređenih u sudaru voza i automobila

Dve osobe povređene jutros nešto pre šest časova u sudaru voza i automobila na pružnom prelazu Ripanj, izjavila portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Železnički saobraćaj normalizovan tri sata posle nesreće.

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Mladenovac - Niš, koji je jutros bio u prekidu, normalizovan je i sada se odvija nesmetano, izjavio je Tanjugu predstavnik za odnose sa javnošću "Železnica Srbije" Nenad Stanisavljević.

Stanisavljević je precizirao da je saobraćaj normalizovan u 8.55 časova.

Hitna pomoć je u 5,47 časova dobila poziv da se dogodila saobraćajna nesreća na pružnom prelazu Ripanj prema Brđanima za Žuti Breg, gde su u sudaru voza i automobila marke "audi 80" povređena dva muškarca starosti između 40 i 50 godina.

Jedna osoba je dobila teške povrede, kontuziju trbuha i kako se sumnja, rupturu slezine sa unutrašnjim krvarenjem i prebačena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a druga prelom ključne kosti i kontuziju grudnog koša i takođe prevezena u Urgentni centar.

Stanisavljević je rekao da se nesreća dogodila u 5.45 časova između stanica Ripanj i Klenje, zbog toga što je "automobil neoprezno prelazio prugu" i da je pruga bila obezbeđena Andrijinim krstom, odnosno znacima drumske signalizacije.

Prema njegovim rečima, u 7.50 časova bio je predviđen polazak voza iz Beograda za Sofiju, a ukoliko pruga ne bude do tada raščišćena, postoji mogućnost da se železnički saobraćaj obavi preko Male Krsne ili da putnici sačekaju polazak voza ka toj destinaciji.

Voz za Sofiju, koji je trebalo da krene u 7.50 časova, kasni 40 minuta u polasku iz Beograda, rečeno je Tanjugu u Informativnom centru beogradske Železničke stanice.

Stanisavljević je najavio da će nadležna operativna služba proceniti situaciju na pruzi i da će saobraćaj biti organizovan tako da bude što manje zastoja i da putnici što manje čekaju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image