Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 08.08.2010.
11:09
Vestionline A

Antić dobija otkaz u četvrtak?!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić dobiće otkaz na tu funkciju u četvrtak, prenosi "Blic"!

U Fudbalskom savezu Srbije spremno su dočekali odluku Apelacione komisije FIFA, koja je samo potvrdila suspenziju od četiri utakmice za srpskog selektora zbog verbalnog napada na sudiju Horhea Lariondu tokom utakmice Srbija - Australija na Mundijalu u Južnoj Africi.

Antiću će tako prijateljska utakmica protiv Grčke u sredu 11. avgusta na stadionu Partizana biti oproštajna od klupe "orlova".

"Na poslednjoj sednici Izvršnog odbora FSS doneta je odluka da reprezentacija mora imati selektora na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Posle potvrde kazne, Radomir Antić neće moći da vodi ekipu na prve četiri utakmice i to će biti veliki hendikep za nas, jer to praktično znači njegovo odsustvo na 40 odsto utakmica u kvalifikacijama. Ne bih da prejudiciram šta će se desiti, ali da bi do promene stava FSS došlo, mora da se sazove nova sednica IO", objasnio je potpredsednik FSS Dragan Đorđević.

On je pojasnio i ugovor koji Antić ima sa FSS.

"Postoji klauzula po kojoj, ukoliko selektor ne obavlja svoj posao, a ne radi se o višoj sili, što kazna FIFA svakako nije, Savez može da raskine ugovor na štetu selektora. Za sada ne bih da pričam unapred, a sigurno je da ćemo se sastati u Kovilovu, gde ćemo posetiti reprezentativce i pričati o ovoj temi sa selektorom", zaključio je Đorđević.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić je još posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi iskazivao nezadovoljstvo radom Antića, nekoliko puta napomenuvši da će zbog prerane eliminacije strateg morati da pristane na smanjenje plate. Sa druge strane, Radomir Antić je odbijao takvu mogućnost.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.08.2010. 15:13
Anticu svaka cast.Da se ja pitam on bi ostao selektor.On je dao sansu Krasicu i Jovanovicu.Najlakse je sada kritikovati, ali treba pruziti podrsku nasoj reprezentaciji.Neverovatno je koliko ljudi brzo zaboravljaju sta je sve Antic dobro uradio za nas fudbal.Posle dugo godina smo igrali lep fudbal, imali smo na svakoj utakmici pun stadion.Treba smeniti predsednika fudbalskog saveza Srbije Karadzica, a ne Antica.Anticu kralju, sve najbolje ti zelim.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online