Televizija Pink saopštila je sinoć da je na novom sastanku sa Grand produkcijom odlučeno da se saradnja te dve kompanije nastavi, uprkos jednodnevnom prekidu koje je izazvalo „burnu reakciju javnog mnjenja“.

Saopšteno je da će se saradnja nastaviti pod uslovima koje je Pink imao na početku pregovora, pošto je novi sastanak dve kompanije „rezultirao obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda“. „Grand ih je (uslove Pinka) prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost Granda da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija“, navodi se u saopštenju.

Televizija Foks je ranije juče demantovala je navode da će emisije Grand produkcije, koja promoviše folk, turbo folk i folk pop izvođače, od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici. „Nikada Grandu nismo dali ponudu… Foks je odavno zatvorio jesenju programsku šemu, u kojoj vremenski nema mesta za emisije Grand produkcije“, izjavio je Aleksandar Radoš, direktor marketinga Foksa. Grand produkcija emitovala je na TV Pink šou programe Grand šou, Grand parada, Grand hitovi i Zvezde Granda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari