Noć puna tajni

M. R.

01. 08. 2010. u 20:57

Noćna odiseja dvogodišeg dečaka Filipa F. iz Velikog Krčimira u opštini Gadžin Han, nije rasvetljena ni posle mesec i po

NOĆNA odiseja dvogodišeg dečaka Filipa F. iz Velikog Krčimira u opštini Gadžin Han, nije rasvetljena ni posle mesec i po. Zvanično nema objašnjenja kako je mališan dospeo u šumu, na padine Suve planine, čak pet kilometara daleko od svoje kuće. Filip je nestao iz kućnog dvorišta porodice Filipović u Velikom Krčimiru 13. juna popodne.

Odmah je obaveštena policija, a u potragu su krenuli i gotovo svi meštani ovog sela. Narednog jutra, dete su na Suvoj planini, na mestu zvanom Čukalj pronašli Milan Ilić i Bojan Denić, inspektori Policijske uprave u Nišu.

Ispektori niške policije saslušali su nekoliko puta najbližu Filipovu rodbinu. Saslušani su i mnogi meštani Velikog Krčimira, ali je istraga o ovom mističnom događaju, zasad, bez rezultata. Čitavih 16 sati mali Filip se vodio kao nestala osoba, a da je eventualno i mogao sam da prepešači 5.000 metara od svoje kuće do šume, morao je da prelazi pet metara u minuta, bez ikakvog odmaranja!?

Zato je mogućnost da se dete samo otisnulo do padina Suve planine gotovo isključena, pa je pred istragom sada veliki zadatak da otkrije ko je oteo Filipa i ostavio u šumi.

Mali Filip, koji jedini znao celu istinu ne ume da govori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije