Važna pobeda Sloge, Hajdučica silovito na domaćem terenu

PLANDIŠTE – Fudbalski klubovi sa teritorije Opštine Plandište odigrali su odlične mečeve proteklog vikenda i upisali važne bodove za nastavak sezone.

U okviru 27. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta na domaćem terenu dočekala ekipu Radničkog iz Barande. Svi ljubitelji fudbala u Plandištu osećali su da je ovo jedna od najbitnijih utakmica za bodove i opstanak. Ekipa iz Barande je direktni konkurent za ispadanje iz lige i stoga je imperativ pobede bio i više nego prisutan. Ekipa Sloge odlično je otvorila utakmicu i već u prvim minutima povela sa 1:0 golom velikog kapitena Nedimovića. Čitavu utakmicu ekipa Sloge držala je ritam, igrala koncentrisno i borbeno. Gosti iz Barande u drugom poluvremenu postižu pogodak za 1:1. Nakon toga ekipa Sloge je napadala, stvarala šanse i kao kruna požrtvovanja stigao je i pobedonosni gol Luke Carana u nadoknadi vremena, za konačnih 2:1 i važnu pobedu domaćina.

Ekipa Hajdučice na domaćem terenu odigrala je utakmicu koja se može okarakterisati kao derbi začelja. Ni malo lak zadatak za ekipu Hajdučice na ovom meču, obzirom da je bodove na ovoj utakmici morala da osvoji ukoliko želi da opstane u ligi. Odlična utakmica viđena je u Hajdučici. Igralo se vrlo tvrdo, borbeno. Obe ekipe nisu stvarale puno šansi, jer se najviše borbe vodilo na sredini terena. I pored toga ekipa Hajdučice je svoj šanse iskoristila i evrogolom Kneževića povela sa 1:0. Na 2:0 povisio je Gužvica nakon odličnog solo prodora. Konačan rezultat i važnu pobedu od 3:0 postavio je Spasevski, nakon odlične akcije i asistencije Kneževića. Odličnu partiju odigrao je mladi Ivan Petrović i sa pravom poneo epitet igrača utakmice.

Ekipa Sloge iz Margite koja se takmiči u Drugoj južnobanatskoj ligi Istok na domaćem terenu dočekala je vrlo neugodnu ekipu Ratar iz Kruščice. U jednom interesantom meču ekipa Sloge slavila je rezultatom 5:3.

U okviru 14. kola Opštinske lige Alibunar Plandište dogodio se pravi fijasko na utakmicama u kojima se gostujuće ekipe nisu ni pojavile pa su u sve tri utakmice domaćini slavili službenim rezultatom 3:0.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.