Ovo nema nigde u Srbiji -Deca osmislila- Bački Zoo vrt realizovao! Na ovoj lokaciji možete da proslavite rođendan uz magarca Pikasa i druge domaće životinje (FOTO)

KOVILJ – Bački Zoo vrt osnovan je u avgustu 2021. godine i nastao je iz ljubavi prema domaćim životinjama. Ovde možete da dovedete decu, kako na radionice tako i radi bolje spoznaje domaćih životinja. Ono što je novina jeste da Bački Zoo vrt nudi novu uslugu, a to je proslava dečijih rođendana.

– Ovo je drugačiji tip proslave rođendana, u odnosu na one proslave na koje su ljudi navikli. Kod nas se deca igraju sa životinjama, a igramo se nekih starih igri. Proslava rođendana traje oko dva sata. Ovakav tip proslave mislim da nema nigde- da se rođendan proslavlja u domaćinstvu. Ukoliko vreme ne dozvoljava igranje u dvorištu, mi smo obezbedili zatvorenu prostoriju. Roditelji donose svoj ketering. Nemamo ograničenje za starosne grupe, kao ni broj dece koji mogu da budu na rođendanu- uglavnom bude do 30 dece – rekao je Đorđe Plavšić, vlasnik ovog zoo vrat za NS Uživo.

Foto: Screenshot

Naš sagovornik dodao je da su ideju za ovakav tip proslave rođendana dala deca, koja su izrazila želju da kod njih proslave rođendan. U ovom zoo vrtu imaju mogućnost da nauče sve o domaćim životinjama, da se igraju sa njima, ali i da ih hrane uz kontrolu nadležnih.

-Pošto deca vole da se igraju, osmislili smo i neke takmičarske igre. Rezervacije termina za proslavu rođendana moraju se ranije rezervisati, jer se može desiti da termin bude popunjen. Imamo sve vrste domaćih životinja, osim krave. Deca imaju mogućnost da se igraju i sa žabom, pužom, piletom, zecom, kao i da jašu ponija. Sada smo dobili i malo jagnje. Deca obožavaju jarca Bekija, magarca Pikasa, a zvezda vrta postaje i malo jagnje Bogoljub.

Bački Zoo vrt se nalazi u Kovilju, u Ulici Laze Kostića 135.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.