Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за уторак 21. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 21. мај за вас смо издвојили:

ПЛЕС МАТУРАНАТА НА ТРГУ

Манифестација „Плес Матураната 2024“ ће се одржати на Тргу Слободе испред Градске куће. На Тргу ће матуранти формирати четворке за плесање квадрила, док ће програм отварања почети у 11 часова и 30 минута. Од 12 сати следи квадрил, а након тога ужичко коло

“Наслеђе и креативност” – Србија и Кина у КС “Еђшег”

Не пропустите јединствену изложбу „Наслеђе и креативност“ од 14 часова у Културној станици Еђшег. Уживајте у радовима професора и студената Академије уметности из Кине и Србије на тему културне баштине и њене савремене интерпретације. Поставка ће трајати само један дан и биће отворена за посете свих 24 сата, а посетиоци ће овом приликом моћи да учествују и у радионицама кинеског сечења папира.

“КОЛАЖ У ТИГАЊУ” У СКЦНС ФАБРИЦИ

Не пропустите изложбу „Колаж у тигању“ Љубице Стојановић и Саве Кузмановића, која се отвара у 19 часова у СКЦНС Фабрици. Уживајте у јединственим радовима до 2. јуна, радним данима од 10 до 19 часова. Улаз је бесплатан!

“ОТЕЛО” У СНП-У

Не пропустите балет „Отело“ у извођењу Балета СНП-а, заснован на Шекспировом делу, уз музику Вивалдија и Бетовена, у Српском народном позоришту, вечерас у 19 часова.

“СЕКС ЗА ПОЧЕТНИКЕ” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

Изванредну глумачку екипу можете погледати у представи „Секс за почетнике“ у Позоришту младих, инспирисану књигом Јасминке Петровић. Почетак је заказан за вечерас у 19 часова на Великој сцени Позоришта младих.

“КОМПЛЕТНА ИСТОРИЈА ПОЗОРИШТА” У НОВОЈ ЗГРАДИ СКЦНС-А

Не пропустите премијеру представе „Комплетна историја позоришта (укратко)“ у 20 часова у новој згради СКЦНС-а, Улица Владимира Перића Валтера 5. Улазнице по цени од 800 динара можете набавити на сајту Гигстиx и њиховим продајним местима. Придружите се овом комичном путовању кроз векове позоришне историје, изведеном од стране талентоване екипе под режијом Игора Павловића.

БИОСКОП

. Отмичари су отели девојчицу са циљем да добију откуп, али ускоро схватају, како један по један од њих нестаје, да у питању није ни мало обична девојчица. Препун неизвесности и изненађујућих обрта, хорор филм „Абигејл“ ће вас држати прикованим за екран од почетка до краја.

ВРЕМЕ

Данас нас очекује сунчано време са температурама које ће се кретати од јутарњих 16 до максималних 27 степени. Идеални услови за уживање на отвореном!

Хвала што сте били уз нас. Сутра вас очекује колега Милан са новим и занимљивим информацијама из Новог Сада.

Ništa stres, samo ples ovog utorka u Novom Sadu! (utorak, 21. maj)

Преузмите андроид апликацију.