Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin: SNS nesposoban da reši bilo koji problem, godinu dana ne mogu da završe običan parking 1Foto: Zrenjanin protiv nasilja

Srpska napredna stranka u Zrenjaninu nije u stanju da dovrši niti jedan jedini započeti projekat, u rešavanju problema neispravne pijaće vode dobili su čistu jedinicu, a ista je situacija i kada su u pitanju obilaznica, kvalitet saobraćajnica, čistoća vazduha i ulica, ulična rasveta i drugi problemi, kažu iz udružene opozicije „Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin“.

– SNS je zaslužio čistu jedinicu i u poslu pokušaja rasterećenja saobraćaja u centru grada. U Pupinovoj ulici i centru grada, 20. februara 2023. godine počela je izgradnja parkinga. Na građevinskoj tabli zarasloj u korov, piše da je rok završetka investicije 90 dana. Prošlo je već 366 dana, parkingu još uvek nema ni traga – kaže se u saopštenju.

Kako ističu, gradonačelnik Sima Salapura i njegov tim nemaju znanja i sposobnosti da naprave jedan običan parking, a jedino što umeju je da povećavaju cene parkiranja i to na parking mestima, koja su česta neobeležena i neuslovna.

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin“ danas je na mestu na kojem se gradi novi parking održala performans i ukazala na „nesposobnost čelnika grada da reše bilo koji problem“.

Predstavnici ove koalicije presekli su vrpcu i tako poručili naprednjacima „da će nova vlast, sastavljena od opozicionih stranaka, koju će građani izabrati na izborima 2. juna, završiti sve što oni, zbog svoje nesposobnosti, nisu uradili proteklih 12 godina“.

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratske stranke, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levog fronta, Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodnog pokreta Srbije-Miroslav Aleksić, Novog lica Srbije i Srbije centar-Zdravko Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari