Završeni radovi na asfaltiranju puta Sviloš-Grabovo

BEOČIN – Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i njen zamenik Stefan Tomović obišli su deonicu lokalnog puta Sviloš-Grabovo gde su završeni radovi na asfaltiranju.
foto: Ismet Ademovski

Pored asfaltiranja deonice u dužini od 234 metra, sanirana su i oštećenja na još nekoliko kritičnih mesta na ovom lokalnom putu, a prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, sanacija udarnih rupa na putevima koji su u nadležnosti Opštine, biće nastavljena i u narednim danima.

foto: Ismet Ademovski

“Radovi na putu Sviloš-Grabovo završeni su u najavljenom roku i finansirani su iz budžeta lokalne samouprave u iznosu od 5 859 128 dinara. Saobraćaj će do kraja dana biti redovno uspostavljen i zahvaljujemo se sugrađanima na strpljenju kao i izvođačima na dobro urađenom poslu.”, rekla je Janković.

Opština Beočin u narednim danima nastavlja sanaciju udarnih rupa i oštećenja puteva na lokacijama koje su sugrađani prijavljivali a u naredne dve nedelje se očekuje i završetak započetih radova na asfaltiranju ulice Cara Lazara u Rakovcu, u dužini od 1026 metara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.