Luka Dončić titulu Crvene zvezde slavio u Americi, Kampaco čestitao braći 1Foto: Beta/AP /LM Otero

Jedan od najboljih košarkaša današnjice oduševljen time što je Crvena zvezda osvojila regionalnu titulu, baš kao i najbolji plejmjeker na Starom kontinentu.

Ljubav prema Crvenoj zvezdi nasledio je od svog oca Saše koji je u mlađim danima jedno vreme čak i boravio na Malom Kalemegdanu.

Luka Dončić strastveno podržava crveno-bele i uvek sladostrasno odgovara na pitanja novinara u vezi sa tim za koga navija.

Neretko i tokom sezone u NBA ligi i uprkos vremenskoj razlici od nekoliko sati, as Dalas Mavsa pronalazi način kako da uživo posmatra na delu svoje kolege u opremi voljegno kluba.

Ispratio je Dončić i treći susret ovosezonskog finala ABA lige, o čemu je obavestio javnost obajavljenom fotografijom na društvenim mrežama.

Neposredno nakon što su crveno-beli pobedili i u trećoj utakmici i time sa maksimalnih 3:0 došli do sedme regionalne titule u istoriji kluba, Luka Dončić je odmah čestitao Crvenoj zvezdi na ogromnom uspehu.

U slično maniru, Fakundo Kampaco čestitao je crveno-beloj porodici, kojoj i sam pripada, na velikom rezultatu. Plejmejker Reala igrao je prošle sezone za crveno-bele i toliko se komforno osećao da i danas, kada dominira Starim kontinentom u „kraljevskom klubu“, ne zaboravlja sovoe nekadašnje saigrače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari