Ruska stranka: Da majke rađaju, a da Novi Sad obezbedi višečlanim porodicama subvencije za kupovinu jeftinih stanova! (VIDEO)

Predizborna kampanja za lokalne izbore koji će se održati 2. juna u Novom Sadu ulazi u finiš. Ruska stranka je u toku predizbornih aktivnosti izašla sa predlogom mera za povećanje nataliteta, kao i poboljšanje položaja majki.

Takođe, predstavnici ove političke stranke su istakli da ukoliko Novosađani njima ukažu poverenje da će staviti akcenat na socijalni položaj višečlanih porodica, kao i da će inicirati subvencionisanje izgradnje i kupovine jeftinijih stanova za višečlane porodice.

“Ruska stranka će se truditi da Novi Sad postane grad koji brine o svim svojim građanima, a posebno o višečlanim porodicama koje su stub naše zajednice.  Ističemo da je veoma važno podržati sve majke koje se svakodnevno suočavaju s brojnim izazovima u odgajanju dece. Zato smatramo da bi povećanjem roditeljskih dodataka značajno olakšali jedan od najznačajnijih životnih zadataka. Obezbeđivanjem subvencija za izgradnju jeftinijih stanova,  značajno bi doprineli poboljšanju stambenih uslova koji predstavljaju najveći izazov mladima pri osnivanju porodice. Verujemo da je ulaganje u porodice ulaganje u budućnost našeg grada i naše države. Kako bi ovaj zajednički cilj ispunili, drugog juna izađite na izbore i zaokružite broj 3! Glasajte za Rusku stranku, jer Srbi i Rusi braća zauvek!“, izjavila je Ivana Macak, nosilac liste Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek!

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.