Odbojkaško trenažni takmičarski centar: Novi dom srpske odbojke (VIDEO)

BEOGRAD – Odbojkaški trenažni takmičarski centar raste iz dana u dan, a doprinos koji će doneti odbojci i srpskom sportu uopšteno je nemerljiv.

Zdanje Odbojkaško trenažno takmičarskog centra, nalaziće se na Novom Beogradu.

Kako napreduju radovi na izgradnji, možete pogledati na videu našeg portala:

Jedan od ključnih ciljeva ovog projekta je stvaranje optimalnih uslova za pripremu sportista, koji će biti u skladu sa zahtevima međunarodnih takmičenja. Osim toga, centar će omogućiti primenu najsavremenijih metoda treninga i oporavka, čime će se podići nivo sportskih performansi i doprineti uspehu srpske odbojke na globalnom nivou.

Tokom proteklih godina, naši odbojkaši i odbojkašice ostvarili su dominaciju u ovom sportu osvojivši  od 2017. godine osvojili ukupno 34 medalje (13 zlatnih, 12 srebrnih i sedam bronzanih medalja).
Foto: Vojvodina uživo

U  novom objektu biće smešten i Odbojkaški savez Srbije, a tu će se nalaziti i kancelarije Odbojkaškog saveza Beograda. Takođe, u sklopu objekta nalaziće se komercionalni lokali.

Odbojkaško trenažno takmičarski centar u brojkama:

20.000m² površina objekta

65.000 m²  površina parcele

625 šipova postavljeno za duboko fundiranje

65 soba u smeštajnom kapacitetu

1.450 sedećih mesta u  hali za takmičenja

7 odbojkaških terena

177 parking mesta

2,3 milijarde dinara je ukupna vrednost radova

Izgradnjom Centra, odbojkaški sport u Srbiji dobija uslove za pripreme sportista koji odgovaraju uslovima na zvaničnim međunarodnim takmičenjima, kao i mogućnost sprovođenja najsavremenijih metoda treninga i oporavka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.