Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Tomas Tuhel (Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia)
i

Tomas Tuhel (Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia)

Neće, hoće, neće – aufiderzen Tuhel! Bajern luta kao nikad u istoriji

Miloš Simanović - Vest objavljena: 11:48 - 17.05.2024

Minhenski Bajern, žargonski, ne zna gde udara ove sezone. Treneru Tomasu Tuhelu je uručen otkaz oročen do kraja sezone, ali kako su ga petorica trenera odbila postojala je mogućnost da se prelomisli. Međutim, od toga neće biti ništa.

Bavarcima je "ne" stiglo od Julijana Nagelsmana, Ćabija Alonsa, Ralfa Rangnika, Rođera Šmita i Olivera Glasnera, zbog čega su čak hteli da ostave Tuhela, ali nije došlo do dogovora.

Iako je Tuhel imao čak javni istup da je u pregovorima sa upravom kluba, pred poslednji meč u sezoni sa Hofenhajmom je stavio tačku.

– Ovo je moja poslednja konferencija za medije kao trenera Bajerna. Bilo je razgovora, ali nismo postigli dogovor. Tako da odluka iz februara i dalje stoji – rekao je Tuhel.

I šta sada preostaje Bajernu? Verovatno ni u gigantu više ne znaju šta da rade. Kao najrealnija opcija se ističe Hansi Flik, bivši trener Bajerna i trenutno bez angažmana.

Ako i od njega ne dobiju "nogu".

@sportal.rs ⚽ Revolucija VAR-a u fudbalu! FIFA izbacuje sudije? Iznenađujuće najave dolaze iz vrha svetskog fudbala. Predsednik FIFA Đani Infantino otkrio je da postoji ideja da se promeni implementacija VAR-a- Pišite nam u komentarima šta vi mislite o ovome! @Jovana #var #fudbal #srbija #gianniinfantino ♬ original sound - Sportal Srbija

Pročitajte još

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Češka. Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia
20 59
EURO 2024

20:59 - 31.05.2024

video Predstavljamo vam tim Češke za EURO

Iako u sastavu ne poseduju neke velike zvezde, Česi predstavljaju jednu vrlo snažnu i zanimljivu celinu koja je u stanju da napravi problem svakom rivalu.

Stefanos Cicipas, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia
20 49
Grend slem

20:49 - 31.05.2024

video Cicipas se prošetao do osmine finala u Parizu

Finalista Rolan Garosa iz 2021. godine, Stefanos Cicipas, protutnjao je kroz šesnaestinu finala drugog grend slema u sezoni, pošto se jedva oznojio u duelu sa Žiženom Žangom. Trenutno deveti reket planete slavio je rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 6:1), posle svega jednog sata i 34 minuta igre.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)