0
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Piksi during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vojvodina and Cukaricki at stadium Karadjordje on April 02, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSIJEVI UTISCI IZ KRAGUJEVCA: Jedan igrač ga je posebno oduševio, on ga uporedio sa Mesijem!

Objavljeno: 17.05.24 u 09:53

Mladi veznjak igra sjajnu sezonu pod vođstvom Feđe Dudića, Kragujevčani su ujedno na korak od Evrope!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, prisustvovao je nedavnoj utakmici između Radničkog i Vojvodine u Kragujevcu, gde je zapazio izuzetnog fudbalera iz domaćeg tima.

U razgovoru za Mozzart sport, Piksi je istakao da bi uskoro mogli da vidimo 18-godišnjeg Milana Aleksića u dresu nacionalnog tima.

Ima par njih interesantnih u oba tima. Aleksić ima samo 18 godina a video sam jedan prijem lopte kao Mesi. To je nešto što ne može svako. Fenomenalna kontrola lopte, pregled, pas… On je već u našim mlađim selekcijama i budućnost radi za njega. Pitanje je dana kada će debitovati za A tim. To je moja prognoza – rekao je Stojković.

Aleksić je prošao kroz mlađe selekcije Čukaričkog i Partizana, a ove sezone za Radnički je na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao tri, a namestio devet golova. Očigledno je da je mladi fudbaler privukao pažnju Piksija i da mu se predviđa svetla budućnost u nacionalnom timu.

15
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter