Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дежавања у Новом Саду за четвртак 16. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак 16. мај за вас смо издвојили:

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Од данас све до 24. маја одређена је привремена забрана одвијања саобраћаја на укрштањима улица са Новосадским путем у Ветернику због извођења радова на рехабилитацији коловоза на Новосадском путу, на деоници од Улице Нова у Ветернику до Мачванске улице у Новом Саду, у правцу од Ветерника ка Новом Саду.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА НАЈБОЉИ ЕСЕЈ

Фондација “За српски народ и државу” расписала је Јавни конкурс за Годишњу студентску награду за најбољи есеј. Теме конкурса су “Вештачка интелигенција и образовање у 21. веку и “Култура сећања: слобода и национални идентитет”. За три највоља рада обезбеђене су новчане награде. Конкурс траје до 10. јуна, а потребне формуларе за пријаву можете пронаћи на сајту.

РАДОВИ НА 17 ЛОКАЦИЈА

Екипе ЈКП “Пут” тренутно изводе радове на 17 локација. Асфалтирање и поправке коловоза ради се на 12 локација, док се на 5 локација изводе радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације. Поред извођења радова у Новом Саду, у наредним данима радиће се и у Сремској Каменици, Бегечу и Футогу.

ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА

Позоришна публика у Новом Саду вечерас ће имати прилику да погледа “Поновно уједињење две Кореје” на Камерној сцени Српског народног позоришта са почетком у 21 час

ВРЕМЕ

Време у Новом Саду данас нестабилно уз могуће пљускове. Минимална дневна температура износиће 13 степени док се максимално може очекивати 22 степена целзијуса са умереним до јаким југоисточним ветром.

Са најважнијим вестима за петак и предстојећи викенд, очекује вас сутра колегиница Даница од 10 часова ујутру.

Šta je sve JKP „Parking servis“ uradio u proteklih 10 godina? 

Преузмите андроид апликацију.