Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Dragan Kobiljski (Foto: Sportal/Nenad Mihajlović)
i

Dragan Kobiljski (Foto: Sportal/Nenad Mihajlović)

Bivši trener Zvezde preuzeo Partizan: Stigao je Janićev naslednik!

Tanja Ćulafić - Vest objavljena: 17:20 - 13.05.2024

Posle šest godina rada pod vođstvom Bojana Janića, Odbojkaški klub Partizan je po okončanju sezone ostao bez trenera, ali se već zna ko će ga naslediti.

Janić je posle šest godina u Partizanu, tokom kojih je osvojio četiri trofeja,odlučio da ode u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će voditi Šabab Al-Ahli.

Uprava se odmah dala u rešavanje pitanja oko njegovog naslednika, a dogovor je postignut sa srpskim trenerom Draganom Kobiljskim, koji je kao igrač nosio dres crno-belih.

– Poklopile su se ambicije i želje kluba sa mojim ličnim, vraćam se u moj klub i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju u narednom periodu. Drago mi je da se vraćam u srpsku odbojku, a zna se šta u njoj predstavlja Partizan. Cilj nam je da ponovo budemo u vrhu srpske odbojke, kao što je to bilo u prethodnim sezonama. Rezultati su potvrda da se u ovom klubu dobro radilo i želimo da nastavimo u tom pravcu – rekao je za Sport klub Kobiljski.

Tragična 2023.

Dragan Kobiljski je tokom prošle godine doživeo užasnu porodičnu tragediju, pošto je njegova ćerka Ema bila jedno od nastradale dece u nezapamćenom masakru koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar". Njoj je i posvetio trofej kupa Rumunije koji je u tek završenoj sezoni osvojio sa Rapidom iz Bukurešta, što je bilo jasno po količini emocija koju je ispoljio nakon utakmice.



U dosadašnjoj trenerskoj karijeri je vodio Borac iz Starčeva, Crvenu zvezdu, Radnički iz Kragujevca, Zalau iz Rumunije, a bio je i pomoćnik u reprezentacijama Srbije i Irana.

On će formirati ekipu za narednu sezonu, u kojoj se već zna da neće biti Novica Bjelica i Milija Mrdak.

VIDEO Marija Miljević i Branka Tica: Šampionski oproštaj od Jedinstva

Pročitajte još:

Đovani Gvideti / Foto: OSSRB
17 17
Odbojka

17:17 - 10.05.2024

Odbojkašice kreću u novi pohod: Gvideti saopštio spisak i poručio – Liga nacija će mi dati dosta informacija /VIDEO/

Selektor srpskih odbojkašica Đovani Gvideti odavno je objavio spisak, a sada se i obratio javnosti. Računa na mlade nade u Ligi nacija, prvi spisak od 18. aprila potvrđuje da će komercijalno takmičenje propustiti Tijana Bošković, Maja Ognjenović, Jovana Stevanović, Maja Aleksić... Njegovu konferenciju mogli ste da pratite uživo uz Sportal.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Češka. Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia
20 59
EURO 2024

20:59 - 31.05.2024

video Predstavljamo vam tim Češke za EURO

Iako u sastavu ne poseduju neke velike zvezde, Česi predstavljaju jednu vrlo snažnu i zanimljivu celinu koja je u stanju da napravi problem svakom rivalu.

Stefanos Cicipas, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia
20 49
Grend slem

20:49 - 31.05.2024

video Cicipas se prošetao do osmine finala u Parizu

Finalista Rolan Garosa iz 2021. godine, Stefanos Cicipas, protutnjao je kroz šesnaestinu finala drugog grend slema u sezoni, pošto se jedva oznojio u duelu sa Žiženom Žangom. Trenutno deveti reket planete slavio je rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 6:1), posle svega jednog sata i 34 minuta igre.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)