Vesti

0

Koalicija „Biramo Zemun“ predala izbornu listu u opštini Zemun

Izvor: N1

Koalicija „Biramo Zemun“ predala izbornu listu u opštini Zemun

Izvor: N1 / Marina Pupavac

Nosioci liste i aktivisti stranaka opozicione koalicije „Biramo Zemun“ predali su danas potpise podrške građana za izbornu listu „Biramo Zemun“ koja izlazi na lokalne izbore u toj beogradskoj opštini.

Svečanoj povorci koja se kretala od Opere „Madlenijanum“, kroz Gospodsku ulicu do zgrade opštine Zemun, prisustvovali su i narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Biramo Beograd“ Dobrica Veselinović i narodni poslanik Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana.

Kandidatkinja koalicije „Biramo Zemun“ za mesto predsednice opštine Larisa Ilijin zahvalila je ispred zgrade opštine Zemun svim građanima koji su, uprskos pritiscima, svojim potpisima dali podršku listi „Biramo Zemun“.

„Biramo da vratimo demokratiju u naš grad, da Zemunci i Zemunke ponovo imaju moć odlučivanja. Na listi imamo stručne ljude koji imaju znanja i volje da reše probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Zemuna. Od pitanja saobraćaja, unapređenja životne sredine do urbanističkih problema, zdravstva i obrazovanja. Biramo borbu i biramo da zajedno sa našim sugrađanima u budućnosti radimo na poboljšanju života u Zemunu“, poručila je Ilijin.

Koaliciju „Biramo Zemun“ čine Zeleno-levi front, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak, Novo lice Srbije i Politička platforma „Solidarnost“.

Izborna komisija Gradske opštine Zemun ima 48 sati da se izjasni o valjanosti dokumentacije koju je predala koalicija „Biramo Zemun“ i potvrdi listu sa 57 kandidata i kandidatkinja za opštinske odbornike i odbornice.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR