Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Novak Đoković FOTO: Profimedia/Mondadori Portfolio/ddp USA
i

Novak Đoković FOTO: Profimedia/Mondadori Portfolio/ddp USA

Novak posle "slučaja flašica" nastavlja bitku za Rim: Evo kada i gde možete da gledate prenos meča Đoković - Tabilo

Tanja Ćulafić - Vest objavljena: 09:36 - 12.05.2024

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju igra meč šesnaestine finala u Rimu, u kom će za rivala imati Alehandra Tabila iz Čilea.

Đoković je turbulentno započeo ovaj turnir. U prvom kolu je bio slobodan, a onda je u drugom savladao Korentana Mutea, ali taj trijumf je ostao u drugom planu zbog incidenta koji se dogodio po završetku meča, kada je pogođen flašicom u glavu.

Tada je poslat u medicinsku sobu kompleksa "Foro Italiko" i posle brze intervencije lekara je otišao u hotel.

Kako nije bio teže povređen već sutradan se našao na terenu, kako bi nastavio sa treninzima, a iskoristio je priliku i da se našali na svoj račun – trening je radio sa kacigom na glavi.

Sada ga očekuje nova borba, sa igračem koji zauzima 32. mesto na ATP listi.

Tabilo i Novak će na centralni teren izaći treći po redu, pa se očekuje da duel počne posle 14 časova.

Ovo će biti prvi okršaj dvojice igrača.

Mario Feri il Falko
13 44
Novak Đoković

13:44 - 11.05.2024

Italijanski provokator izazvao zabunu! Tvrdi da je on kriv za povredu Đokovića, a već je poznat po incidentima /VIDEO/

Novak Đoković se u petak našao u centru skandala, pošto je posle pobede nad Korentanom Muteom doživeo povredu glave nakon što ga je pogodila flašica koja je doletela sa tribina. Sada se oglasio čovek koji tvrdi da je krivac zbog svega, što je mnoge dovelo u zabunu, jer se na snimcima jasno vidi da je bočica ispala drugom momku.

Za gledaoce u Srbiji je prenos uživo omogućen na kanalu Sportklub 1 HD.

Još jedan skandal u Rimu

Petak je bio dan za skandal u Rimu, pošto su navijači na teniskom turniru učinili sve kako bi osramotili Italiju. Oni su gnusno vređali Sebastijana Kordu i njegovu devojku Ivanu Nedved.

Korda je u drugom kolu posle velike borbe savladao ljubimca domaće publike Flavija Kobolija sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:4), a taj meč obeležile su gnusne uvrede koje su navijači sa tribina upućivali Amerikancu.

Po završetku meča se Korda oglasio putem društvenih mreža.

Ovo je za navijače iza mene koji su govorili neprikladno o mojoj devojci, porodici i timu puna dva i po sata. Hvala vam za dodatnu motivaciju - napisao je Amerikanac na Tviteru, uz video na kom se vidi kako upravo njima šalje poljubac i maše im.

Ono što možda nije svima poznato je to da je Kordina devojka Ivana Nedved, ćerka legendarnog češkog fudbalera Pavela Nedveda, koji je najveći deo svoje blistave karijere proveo upravo u Italiji, igrajući za Lacio i Juventus.

Ivana je u žižu srpske javnosti dospela pre nešto više od godinu dana, kada je vatreno navijala za svog dečka u meču protiv Novaka Đokovića.

VIDEO

Pročitajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Branko Lazić Miloš Teodosić Trej Tompkins Aleksa Avramović Alen Smailagić Ognjen Jaramaz Dalibor Ilić, Detalj sa meča KK Partizan - KK Crvena zvezda (Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević)
20 00
Košarka

20:00 - 05.06.2024

video Za crveno-bele zvižduci, za crno-bele ovacije

Još jednom je ove sezone "eksplodirala" Beogradska arena kada su na parket istrčali prvo košarkaši Crvene zvezde, a onda Partizana. Ovo je bila reakcija na izlazak igrača pristalica crno-belih.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)