Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Novak Đoković. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia
i

Novak Đoković. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Ponovo se oglasio Italijan koji je pogodio Đokovića: Sledeći put ću baciti ranac na tebe!

Stefan Acevski - Vest objavljena: 19:51 - 11.05.2024

Srpski teniser Novak Đoković je u petak uveče bio akter incidenta na mastersu u Rimu, nakon što je naš as u drugoj rundi takmičenja porazio Francuza Korentana Mutea.

Dok je Novak išao ka svlačionici, jednom navijaču je ispala flaša i pala direktno na glavu našeg tenisera, koji je ostao na zemlji, ležeći u bolovima.

Nakon nekoliko minuta se Đoković pridigao, u hotelskoj sobi je držao led na glavi, da bi se danas pojavio na kompleksu "Foro Italiko" u vrlo zanimljivom izdanju.

Novak Đoković sa kacigom, Foto: Instagram printscreen/djokernole
Novak Đoković sa kacigom, Foto: Instagram printscreen/djokernole

Sada se oglasio i Il Falko Mario Feri, momak koji je se i krije iza incidenta, a koji je pokušao da sada bude i duhovit.

Ha-ha, danas cu baciti ranac direktno na tebe – postavio je uz fotografiju Novaka koji je nosio biciklističku kacigu.

Novak u nedelju u trećem kolu igra protiv Alehandra Tabila iz Čilea. 

Poznato kada će Đoković na teren: Posle skandala sa flašom, Novak se vraća na "mesto zločina"

Najbolji teniser planete Novak Đoković je svoje učešće na mastersu u Rimu započeo veoma turbulentno. Posle prvog kola, u kom je bio slobodan, Nole je u drugom savladao Korentana Mutea, ali taj trijumf je ostao u drugom planu zbog incidenta koji se dogodio po završetku meča, kada je pogođen flašicom u glavu.

Srpski as je tada momentalno prebačen u medicinsku sobu kompleksa "Foro Italiko" i posle brze intervencije lekara je pušten u hotel. Da je sa Noletom sve u redu, postalo je jasno sada, pošto je samo dan nakon incidenta izašao na terene u "Večnom gradu", kako bi odradio trening i to sa kacigom.

Više nema sumnje da je Srbin dobro, te da će bez problema izaći na megdan Čileancu Alehandru Tabilu. Meč šesnaestine finala odigraće se na centralnom terenu, ne pre 16 časova, što znači da je treći po redu.

Skupilo se društvo u trećem kolu turnira u Rimu, a sada im se pridružio i on

Pročitajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Branko Lazić Miloš Teodosić Trej Tompkins Aleksa Avramović Alen Smailagić Ognjen Jaramaz Dalibor Ilić, Detalj sa meča KK Partizan - KK Crvena zvezda (Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević)
20 00
Košarka

20:00 - 05.06.2024

video Za crveno-bele zvižduci, za crno-bele ovacije

Još jednom je ove sezone "eksplodirala" Beogradska arena kada su na parket istrčali prvo košarkaši Crvene zvezde, a onda Partizana. Ovo je bila reakcija na izlazak igrača pristalica crno-belih.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)