0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

TOTALNI AUTSAJDER PRETI ĐOKOVIĆU: Kako ga nije sramota da izjavi ovako nešto?

Objavljeno: 10.05.24 u 12:12

Novak će mu sigurno zapušiti usta

Francuski teniser Korentan Mute, trenutno 83. na ATP listi, izražava optimizam, ali i potcenjivački stav, pred večerašnji duel sa Novakom Đokovićem, smatrajući da je srpski as na zalasku karijere. Mute ističe da uživa u mečevima sa najvećima u istoriji sporta, ali i da uvek ide na pobedu, bez obzira na protivnika.

Protiv Đokovića ću izaći na teren da pobedim, kao i svaki put, čak i ako nisam favorit. To je način poštovanja protivnika da odete tamo i pobedite ga. Videćemo šta će biti. Veoma sam uzbuđen. To je veliki meč kome ću pristupiti veoma ozbiljno. To će biti jedan od najvećih mečeva koje ću odigrati u karijeri. Pokušaću da igram svoju igru, da ga napadnem forhendom. Često u mečevima postoji rešenje da ih dobijete – izjavio je Francuz.

Mute ističe da mu je drago što će po drugi put imati priliku da odmeri snage sa Đokovićem, ali mu je žao što nikada neće imati priliku da igra protiv Rodžera Federera. Tokom karijere, Muteu je najbolji plasman na ATP listi bio 51. mesto (2022.), a otkriva da mu je idol od ranog detinjstva bio Rafael Nadal.

Volim da igram ovakve mečeve. Još od malena treniram za ovo. Igrao sam sa Nadalom na Roland Garosu, sa Novakom u Bersiju i igraću ponovo ovde. Pri kraju su karijere i to je šansa da ih upoznam. Voleo bih da igram i protiv Federera – dodao je Parižanin.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter