-

Legendardni svetski rock hitovi 14. maja u MTS Dvorani

Symphonika on the RockMuzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, „Symphonika on the Rock“ postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja, ali i muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rock bendom i pevačima.

Po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS Dvorani, a na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs u prodaji je ostao još mali broj karata.

U izvođenju hitova legendarnih rock grupa – Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N’ Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles, Europe i drugih – smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova. Uživanje u muzici biće upotpunjeno light show-om, laserskim i video projekcijama.

Spektakl „Symphonika on the Rock“ je već obišao brojne evropske gradove, a gde god su se pojavili koncerti su bili rasprodati. U Zagrebu su u februaru održana dva rasprodata koncerta u jednom danu, a zbog velikog interesovanja zakazan je još jedan koncert u maju. I u Sloveniji su svi koncerti unapred bili rasprodati. Publika svih generacija je oduševljeno reagovala, a sada će i beogradska publika imati priliku po prvi put da uživa u ovom nesvakidašnjem koncertu.

Najnovije vesti

Izdvajamo

Сбербанк-Онлайн əldə etməyə Sonra bölünməz versiyaya yüksələ və pulla oynaya bilərsiniz. pin up Bonus vəsaitləri və ya frispin, yatırılan pulla birlikdə istifadəçiyə başqa bonus hesabına köçürüləcək. pin up Qumar evinin fəaliyyətində müştərilərdən alınan məlumatların mühafizəsi prioritet məsələdir. keçirmək üçün