SkyShowtime platforma na jednom mestu okuplja najbolju zabavu iz najvećih svetskih studija i od najpoznatijih autora. Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novo mesto za vrhunsku zabavu u Evropi.

Premijerne serije

SEZONA: 3 EPIZODE: 10

Mayor of Kingstown

Serija Mayor of Kingstown prati porodicu Meklaski, moćne ljude u Kingstaunu, Mičigenu, gde je hapšenje jedina uspešna grana industrije. Ova serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, i pruža ogoljen prikaz njihovog pokušaja da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo.

NOVE EPIZODE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 6. JUNA.

SEZONA: 1 EPIZODE: 6

The Tattooist of Auschwitz

Ova serija iz šest delova zasnovana je na međunarodnom bestseler romanu The Tattooist of Auschwitz autorke Heder Moris. Inspirisana je istinitom pričom o Laliju i Giti Sokolov, koji su se sreli kao zarobljenici koncentracionog logora Aušvic tokom Holokausta. Ubrzo nakon dolaska, Lali postaje Tätowierer, zadužen da tetovira identifikacione brojeve na rukama ostalih zatvorenika. Jednog dana, upoznaje Gitu (Ana Proknijak) dok joj tetovira zatvorski broj na ruci. Zaljubljuju se na prvi pogled i tako počinje hrabra, nezaboravna, ljudska priča.

SVE EPIZODE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 7. JUNA.

SEZONA: 10 EPIZODE: 5

PAW Patrol PAW Patrol

PAW Patrol PAW Patrol je kompjuterski obrađena akciono-avanturistička predškolska serija sa šest herojskih štenaca koje predvodi desetogodišnji dečak Rajder, dobar poznavalac tehnologije. Uz spoj veština za rešavanje problema, super vozila i jedinstvenog humora, PAW Patrol rade zajedno na zaštiti zajednice Adventure Bay. Od Maršala, psa vatrogasca preko policijskog šteneta Čejsa do Skaj, koja visoko leti u svom helikopteru, svako štene unosi jedinstvenu ličnost i veštinu u tim, pokazujući važnost timskog rada i dobrog građanskog društva. Svi oni imaju specijalne rančeve na leđima koji im pomažu da se nose sa bilo čim – od spasavanja mačića do spasavanja voza prilikom odrona kamenja! I bez obzira na to koliko je avantura velika, PAW Patrol uvek imaju vremena za igru, smeh i da ih Rajder počeška iza uva.

NOVE EPIZODE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 14. JUNA.

FILMOVI

Air Force One Down

Tokom prvog zadatka u predsedničkom avionu Air Force One, nova tajna agentica suočava se sa najvećim izazovom – otmicom aviona od strane terorista sa namerom da izbace iz koloseka ključni energetski sporazum. Dok preti svetska kriza, a predsednikov život visi o koncu, njena hrabrost i veštine dolaze do punog izražaja u nemilosrdnoj borbi koja bi mogla da promeni tok istorije.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. JUNA

Milli Vanilli

Ovaj interesantni dokumentarac predstavlja još neispričane okolnosti neverovatnog uspona i još bržeg pada pop dua Milli Vanilli i skandala u kome su se našli 1990-ih zbog pevanja na plejbek.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. JUNA

Trolls Band Together

Posle dva filma o iskrenom prijateljstvu i neumornom flertovanju, Popi i Brenč najzad su zvanično u vezi (#broppy)! Kako postaju sve bliži, Popi otkriva da Brenč ima tajnu prošlost. Brenč je nekada bio član njenog omiljenog dečačkog benda, BroZone, sa svoja četiri brata: Flojdom, Džonom Dorijem, Sprusom i Klejem. Bend BroZone se raspao, baš kao i njihova porodica, dok je Brenč bio još veoma mali. On otada nije video svoju braću. Ali kada Brenčovog brata Flojda zbog njegovog muzičkog talenta kidnapuje par zloglasnih pop zvezda – Velvet i Venir – Brenč i Popi kreću na teško i emotivno putovanje da bi ujedinili ostalu braću i spasili Flojda od sudbine još gore od zaborava u pop-kulturi.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 14. JUNA

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime