Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дежавања у Новом Саду за четвртак 9. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак 9. мај за вас смо издвојили:

“Novi Sad Business Run” ПОЧИЊЕ ДАНАС

Манифестација под називом “Novi Sad Business Run”одржаће се данас са почетком у 16 часова када је планирано отварање тркачког града у Петроварадину. Догађај представља серију пословних трка на 5 километара које се одржавају у највећим пословним центрима Србије. Старт трке планиран је за 18 часова, а цео догађај трајаће до 23 часа. Због одржавања трке из ЈГСП “Нови Сад” најавили су привремену измену линија 3,3а,9,9а,60,61,62,63,64 и 69 у периоду од 17 часова и 45 минута до 18 часова и 50 минута.

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ

Новосадски путари настављају са асфалтирањем. На више локација у Новом Саду као и у Ветернику, Бегечу и Руменци у току су радови на поправци коловоза, унапређењу безбедности саобраћаја као и асфалтирању. Такође у наредном периоду радници ЈКП “Пут” наставиће са радовима на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације на територији Новог Сада.

ЗЛАТНИ ЈУБИЛЕЈ АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ

Поводом обележавања 50 година постојања Академија уметности у Новом Саду организовала је вечерашњи концерт под називом “Рођендански комади за Златни јубилеј Академије уметности Нови Сад” са почетком у 19 часова у КС “Свилара”. На концерту ће учествовати студенти и наставници Академије.

9. МАЈ ДАН ПОБЕДЕ И ДАН ЕВРОПЕ

У склопу манифестације “Ритам Европе” која се одржава у Новом Саду поводом 9. маја, Дана победе над фашизмом и Дана Европе, вечерас са почетком у 20 часова организован је концерт бендова Void Droid, Killo Killo Banda, Шајзербитерлемон и Зое Кида у СКЦНС “Фабрици”. Такође у оквиру ове манифестације у току је и изложба плаката под називом “Девети мај, Дан победе,Дан европе, перспективе” такође у “Фабрици”, а поставку је могуће погледати до 16. маја сваког радног дана од 10 до 19 часова.

ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА

У склопу међународног фестивала професионалних позоришта за децу и младе под називом “Новосадске позоришне игре” публика ће вечерас од 19 часова у Позоришту младих бити у прилици да погледа представу “Тајни дневник Адријана Мола” у извођењу Позоришта “Бошко Буха” из Београда. Такође вечерас са почетком у 21 час на сцени Српског народног позоришта публика ће моћи да погледа драматичну комедију “Здрав(о) живот(е)”.

ВРЕМЕ

Четвртак у Новом Саду промењиво облачан уз могуће пљускове. Минимална дневна температура биће 12 степени, док се максимално може очекивати 21 степен.

Са најновијим, најзанимљивијим и најбитнијим информацијама за петак и викенд, сутра од 10 часова ујутру очекује вас колегиница Јелена.

Četvrtkom u Novom Sadu se krčka riblja čorba! (četvrtak, 9. maj)

Преузмите андроид апликацију.