Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Vladan Milojević, detalj sa meča FK Mladost Lučani – FK Crvena zvezda/Foto: Srđan Stevanović/Starsport
i

Vladan Milojević, detalj sa meča FK Mladost Lučani – FK Crvena zvezda/Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Milojević posle nove pobede poručio mladima: Na njima je da ćute, rade i uče od starijih igrača

Stefan Kojić - Vest objavljena: 20:55 - 08.05.2024

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije savladali Mladost u Lučanima rezultatom 1:0, a utiske posle trijumfa izneo je šef stručnog štaba šampiona Srbije Vladan Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost u Lučanima rezultatom 1:0 u utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije. Trener Vladan Milojević "kombinovao" je tim, sa petoricom bonus igrača u startnih 11, a jedini gol postigao je kapiten Aleksandar Dragović u 68. minutu.

Zasluženo smo pobedili, i mislim da je bila dobra utakmica danas, uprkos tome što ni mi, a ni Lučani nismo imali poseban takmičarski motiv. Pokušavali smo da držimo kontinuitet i da kontrolišemo igru. Videli ste iz par situacija kako su domaći odgovorili, imaju možda i najbolju kontru u Superligi.

Imali smo šanse, iskoristili jednu, tako da čestitam igračima, navijačima i svim ljudima koji su došli da nas gledaju. Već u nedelju nas očekuje nova utakmica.

Vladan Milojević

Startovala su petorica "bonus" fudbalera za Zvezdu a Milojević je zadovoljan njihovim partijama.

Veliko iskustvo je to za njih i zadovoljan sam kako su odigrali. Napreduju baš onako kako to očekujem od njih. Na njima je da ćute, rade i uče od starijih igrača.

Domaći su napravili špalir izabranicima Vladana Milojevića i tako čestitali sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. 

Hvala domaćinu na lepom dočeku. Bio je dobar teren, a ambijent još bolji. Samo tako da nastave. Uz iskusne fudbalere, imaju i sjajne mlade igrače.

Vladan Milojević

VIDEO Kapiten Zvezde u stilu najboljih napadača

Pročitajte još:

Federiko Valverde/Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
16 41
Liga šampiona

16:41 - 08.05.2024

Prozivali ga da je Plačljivko i Kukavica, sad je rešio da ućutka sve: Nisi manje fudbaler ako kažeš da ne možeš

Fudbaleri Real Madrida dočekuju ekipu Bajerna u revanš meču Lige šampiona na novom, velelepnom stadionu "Santjago Bernabeu", a s obzirom na to da je u prvom duelu bilo 2:2 povuklo se pitanje ko bi mogao da šutira penale ako do njih dođe. Jedan od potencijalnih izvođača je Federiko Valverde, momak koji je odbio da to isto učini u četvrtfinalu protiv Sitija.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Miloš Grubor Bigru i Pavle Janković paja kratak, reperi sa Medakovića, Podkast Teška priča  ( foto Aleksandar Dimitrijevicć / Sportal / Ringier)
20 00
Sportske vesti

20:00 - 03.06.2024

video Teška priča #09: Bigru i Paja Kratak - Sketba i MMA

Gosti devete epizode podkasta „Teška priča” bili su muzičari Bigru i Paja Kratak i oni su govorili o vezi repa sa sportom, ali i novom albumu koji je nedavno ugledao svetlost dana. Otkrili su i to kako je biti deo jednog od najjačih MMA klubova na ovim prostorima i stati ispred Vasa Bakočevića, Sava Lazića ili Aleksandra Ilića. O ovim, ali i raznim drugim temama pričali su jedni od najpopularnijih rep izvođača na ovim prostorima trenutno, uživajte.

16 10
Fudbal

16:10 - 03.06.2024

video Predstavljamo vam tim Slovačke za EURO 2024

Ostalo je 10 dana do najveće evropske fudbalske smotre, a mi smo se postarali da budete sa nama u svakom ćošku Nemačke. Od uživo mečeva, preko fan zona, treninga reprezentacija, do navijača, aktuelnosti i zanimljivosti iz Minhena, Glezenkirhena, Štutgarta, moći ćete da pratite direktno u realnom vremenu zahvaljujući Sportalovoj ekipi na licu mesta.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)