Albert Nađ posle meča u Kruševcu: Ekipa u nokdaunu, nemam problem s tim što me navijači vređaju 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Albert Nađ rekao je posle utakmice 4. kola plej-ofa Superlige, u kojoj su crno-beli došli do boda (3:3) golom Zahida u 89. minutu, da se njegov tim „koliko vidi sa strane“ nalazi u nokdaunu.

Ekipa iz Humske je bila veoma blizu šestog uzastopnog poraza u svim takmičenjima, a sada ima samo dva boda od TSC koji se nalazi na trećem mestu na tabeli.

„Mislim da smo dobro počeli utakmicu. Mislim da ovoliko šansi nismo imali u prethodnih pet, šest utakmica. Ne znam što smo pali posle prvog i drugog gola, naivno primljeni golovi. Posle svega, ovaj bod nam ipak nešto znači. Ovo nismo planirali kad smo krenuli ka Kruševac. Koliko vidim sa strane, ekipa je u nokdaunu. Ovo ne traje dva, tri kola, već duži period. Navijači treba da daju podršku igračima i klubu. Oni koji vole, to će i uraditi“, rekao je Nađ za „Arenasport“.

On se potom osvrnuo na uvrede i pogrdno skandiranje koje su mu uputili navijači Partizana tokom duela.

„Da nastave da podržavaju klub, momke. Da vole klub. Njihovo iskazivanje stvari, nemam nikakav problem. Shvatio sam u životu da nikada ne mogu svi da te vole“, objasnio je Nađ navijačima crno-belih.

Parttizan u narednom kolu u nedelju 12. maja dočekuje Mladost iz Lučana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari