1
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

IZJAVA NAĐA NAKON UTAKMICE: „Ovaj bod nam ipak nešto znači!“

Objavljeno: 08.05.24 u 18:30

Trener Partizana video neke pozitivne stvari nakon remija

Partizan je u Kruševcu izbegao poraz protiv Napretka, vrativši se sa 1:3 do 3:3, što je izazvalo različite reakcije u taboru tima. Trenutno drži drugo mesto, sa dva boda više od TSC-a, na tri kola pre kraja.

Trener ekipe, Nađ, je dao svoj osvrt na utakmicu i trenutnu situaciju kluba.

Mislim da smo dobro počeli utakmicu. Mislim da ovoliko šansi nismo imali u prethodnih pet, šest utakmica. Ne znam što smo pali posle prvog i drugog gola, naivno primljeni golovi. Posle svega, ovaj bod nam ipak nešto znači. Ovo nismo planirali kad smo krenuli ka Kruševac. Koliko vidim sa strane, ekipa je u nokdaunu. Ovo ne traje dva, tri kola, već duži period. Navijači treba da daju podršku igračima i klubu. Oni koji vole, to će i uraditi – rekao je Nađ za TV „Arenasport“.

Takođe , osvrnuo se i na povike sa tribina.

Da nastave da podržavaju klub, momke. Da vole klub. Njihovo iskazivanje stvari, nemam nikakav problem. Shvatio sam u životu da nikada ne mogu svi da te vole – dodao je on.

U narednom kolu, Partizan će dočekati Mladost, a navijači se nadaju boljem rezultatu i podršci svojih ljubimaca.

1
12

1 Komentara

  1. Ipak igraci su ti koji igraju fudbal . Ne uprava ne trener. Uprava i trener dovode igrace i stvaraju strategiju kod nas je haos ovi dovedeni igraci su nula nece da trce setaju se po terenu misle da su bogom dati. Natho star postaje neefikasan i nema snage, Filipovic Antic losi uzalud trcanje u glavi losa vizija za igru izgubljeni u mestu i prostoru, Stojkovic zna fudbal i on treba drugo mesto u ekipi ne bek, nesto kao Natho, ovi Afrikaneri treba ih malo spustiti na zemlju ko nece da trci i stane na terenu klupa i odbijanje od plate Nikolic i Saldanja isto stanu pa bar vratite se do centra, Kovacevic promaja , Sveta isto zna da kiksne , E Kalulu daje sve od sebe trci daje golove vraca se nazad na njega treba da se ugledaju Severina, Zahid, i svi svi ostali . Pa ljudi mi neznamo da damo gol zelimo da se usetamo u mrezu igra u napadu nula Gox nezna nista svaku loptu uvek izgubi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter