Gradonačelnik Bora obišao radove na izgradnji Аkva parka

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, zajedno sa saradnicima, obišao je radove na izgradnji Akva parka i izrazio zadovoljstvo njihovih napretkom.

Pripreme za izgradnju Akva parka u Boru odvijaju se u okviru prve faze i već više od od dva meseca fokusirani su na uređenju prilaza Sportskom centru i prostora gde se nalaze otvoreni bazeni, koji ove sezone, baš zbog ovih radova, neće biti u funkciji.

„Veoma sam zadovoljan dinamikom radova. Uređuje se plato ispred otvorenih bazena, objekti unutar bazena su u fazi renoviranja, a radovi su u toku i na pripremi za pet novih tobogana, kao i hidroizolaciji samog objekta. Takođe, radimo na pripremi za potpuno novo mašinsko postrojenje koje je neophodno. Po završetku ovih radova, u sklopu druge faze planirano je proširenje sa dodatnim sadržajem“, rekao je tokom obilaska radova gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

Privode se kraju i radovi na ventilaciji, dok je u toku saniranje krova, što će omogućiti da zatvoreni bazeni budu spremni za novu zimsku sezonu.

Kako zbog radova sezona na otvorenim bazenima neće biti otvorena, pojačan je autobuski prevoz ka Borskom jezeru, koje se već više od mesec dana puni vodom.