0
Košarka
Majkl Meloun

FOTO: Printscreen/Twitter

JOKIĆEV TRENER NAKON PORAZA: „Moramo svi imati m**a i pogledati u ogledalo!“(VIDEO)

Objavljeno: 07.05.24 u 08:55

Meloun je pričao otvoreno o svemu

Denver Nagetsi su doživeli težak poraz od 106:80 od Minesota Timbervulvsa u drugom meču druge runde plej-ofa NBA lige. Očigledno je da Minesota izgleda kao pravi tim u ovoj fazi takmičenja, dok se timski rad i duh polako isplaćuju.

Nikola Jokić je bio daleko ispod svog standarda u napadu, što je imalo direktan uticaj na krajnji rezultat. Nedostatak alternativnih opcija je postao očigledan, jer nije bilo igrača koji bi mogao nadomestiti Jokićev nedostatak napadačkog potencijala. Džamal Marej je više privlačio pažnju svojim vanterenskim potezima nego igrom na terenu.

Trener Majkl Meloun nije bio imun na pritisak situacije. Njegovo nezadovoljstvo sudijama kulminiralo je u jednom momentu prvog poluvremena kada je uleteo na teren i sukobio se s jednim od sudija.


Međutim, Meloun je ostao priseban i nije bio isključen. Nakon meča, dao je iskrenu izjavu.

Moramo svi imati m**a da se pogledamo u ogledalo i priznamo ‘Ja nisam odradio posao večeras’ i da budemo bolji u narednom meču – istakao je Meloun.

Meloun je takođe uputio apel navijačima, nakon što su se čuli zvižduci.

Razumem navijače, nismo bili na nivou na kom se to od nas očekuje, ali budite uz nas i verujte u nas. Uradićemo mnogo dobrih stvari – zaključio je Meloun.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter