1
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

SKORO SVI SU HTELI DA JA ODEM: Duljaj otvorio dušu o svom boravku u Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.24 u 14:40

Iskreni trener Partizana.

Doskorašnji trener Partizana Igor Duljaj govorio je o velikom broju tema u podkastu Wish&Go Nebojše Viškovića i Gojka Andrijaševića.

– Prijateljima sam odavno rekao da ću ovaj fudbalski rat izgubiti. Tamo je moj stav, moj način rada smetao 90 odsto ljudi u klubu. To moje razmišljanje, to što sam otvoreno pričao, što sam uvek išao na stranu igrača. Još kada se krenulo u Sloveniju, bio sam izričit da ne idem ukoliko nema pojačanja. Da ne želim da se nađem u situaciji u kojoj je bio moj kolega Ilija Stolica da na pripreme odem sa 15 ili 16 igrača i da se novi dovode samo da bi došli. Moram da budem i fer i pošten u kažem da je iza svih odluka stao generalni direktor i on je dao zeleno svetlo da oni dođu.

Nadovezao se Duljaj potom.

– Jedino me je generalni direktor pozvao, drugi nisu smeli. Pozvao me je i rekao mi da rezultati nisu dobri na šta sam ja rekao njemu: ‘Miloše, ako očekuješ da ću da podnesem ostavku, neću. Neću, jer znam da mogu da izguram ovu priču do kraja’. Rekao mi je: Mislim da igrači ne reaguju na tebe’. Kažem: grešiš. Neko je onda hteo da poturi priču da mene svlačionica ne želi što je totalni nonsens. Toliko sam poruka dobio od igrača, privatno i javno. Kada trener gubi kontrolu i konce to se vidi i na terenu. Odmah krenu svađe, neće ovaj da pruži ruku, neće da se bori. Ovde toga nije bilo. Jedan Natho sa svojih 36 godina, mislim da nikada nije dao sebe kao protiv TSC-a kada smo izgubili. Ta priča pada u vodu.

3
1

1 Komentara

  1. Bitno je drugarstvo a rezultati će kasnije doći, a što niko ne želi da igra u Partizanu, to je sporedno, niko neće ni da preuzme trenersku palicu.. Samo zaboravljaju da ovo nije dobrovoljno vatrogasno društvo već profesionalni klub,,,,,sa armijom navijača koja je totalno sluđena,,,,Šta Duljaj želi da dokaže, to nikome još nije jasno ??? Zamislite da posle ovakvih katastrofalnih rezultata, nije hteo da podnese ostavku ??? Pametnome dosta ????

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter