0
Fudbal

FOTO:Printscreen/X/CGSport.me

SKANDAL U CRNOJ GORI: Trenerova ćerka na meti pretnji!

Objavljeno: 03.05.24 u 18:20

Jezive pretnje su šokirale ceo region, svi su u šoku

Trener Budućnosti, Ivan Brnović, podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica nakon što je primio pretnje upućene njegovoj ćerki, izveštava „RTCG“. Pretnje su stigle u sredu, neposredno nakon treninga, gde je NN osoba zahtevala sumu od 20.000 evra uz pretnju da će devojčicu baciti u potok. Srećom, pretnje su se pokazale kao lažne.

Ovaj događaj doveo je do otkazivanja zakazanog sastanka sa ekipom „Varvari“, nakon što su članovi te grupe, nakon remija sa Sutjeskom, neovlašćeno ušli u svlačionicu. Problemi su eskalirali i među igračima, gde su Đorđije Pavličić i Igor Ivanović došli u fizički sukob nakon meča. Takođe, Petar Grbić je suspendovan zbog burne reakcije na to što nije bio uključen u igru.

Ovi incidenti dodatno su ukazali na tenzije unutar kluba, sa kojima će se morati ozbiljno suočiti kako bi se očuvala stabilnost tima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter