0
Boks

FOTO:Printscreen/X/Mike Tyson

TAJSONOV POVRATAK: Borba protiv protivnika i poroka – bez marihuane, bez strasti!

Objavljeno: 03.05.24 u 16:40

Da li može da pobedi 30 godina mlađeg borca?

Nekadašnji bokserski prvak Majk Tajson, u svojoj 57. godini, ponovo će stupiti u ring 20. maja u Arlingtonu, gde će se suočiti sa znatno mlađim Džejkom Polom (27). Ova najava je uzburkala svet boksa, privlačeći pažnju široke publike.

Tajson, poznat po svojoj neustrašivosti i boksačkom umeću, istakao je kako je posvetio sve svoje napore treninzima za ovaj spektakl, odričući se navika poput konzumacije marihuane i intimnih odnosa.

Živim disciplinovano. Ima već šest nedelja od kad sam se poslednji put naduvao i imao se*s. To se nije dogodilo od kad sam bio dete. Ne volim što ne mogu da spavam sa svojom ženom, ali lažem sebe da volim što je tako – izjavio je Tajson za magazin „Forbes“ dodajući da trenira tri puta dnevno.

Ova borba je postala tema brojnih rasprava među ljubiteljima boksa. Dok jedni veruju u iskustvo i snagu Majka Tajsona, drugi smatraju da mladost i vitalnost Džejka Pola mogu biti presudni faktori. Dok čekamo ishod, atmosfera je nabijena i očekivanja su visoka. Ko će na kraju izaći kao pobednik, Majk Tajson ili Džejk Pol? To ostaje da vidimo u samom ringu 20. maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter