0
Auto Moto
Dušan Borković

FOTO: Dušan Borković

OD SRBIJE DO AFRIKE: Borković pokazuje boje srpskog EKSPO-a 2027 na FIA TCR Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.24 u 14:42

Borković je na lep način predstavio Srbiju

Najveći srpski automobilista svih vremena Dušan Borković oduševio je Marokance prikazujući boje srpske izložbe EKSPO 2027 u Beogradu na FIA TCR Svetskom prvenstvu.

Borkovićev tim je uspešno organizovao prisustvo impresivne zastave EKSPO 2027 na stazi u Marakešu, na mestu nekadašnjeg Marokanskog sajma.

Velika mi je čast da predstavljam Srbiju na najvišem nivou moto sporta u poslednjih 10 godina, a ovog vikenda na FIA TCR Svetskom prvenstvu u Maroku, Afrika. Svake godine imam svoje uobičajene oznake „Investiraj i poseti Srbiju“ na trkačkom automobilu i odelu, a od ove godine imam zadovoljstvo da promovišem i našu izložbu EKSPO 2027. Ova zastava nije samo komad tkanine već simbol jedinstva i napretka, što će biti centralna tema EKSPO 2027 Beograd – rekao je šampion.

EKSPO 2027 predstavlja priliku za Srbiju da predstavi svoju inovativnost, kulturno nasleđe i ekonomski potencijal globalnoj publici. Borković svojim prisustvom na svetskoj automobilističkoj sceni ističe značaj ove inicijative i pruža podršku srpskom narodu u ostvarivanju svojih ciljeva.

Trke FIA TCR Svetskom prvenstvu na programu su ovog vikenda uživo u subotu od 12.30 časova po srednjeevropskom vremenu i 16.30 časova po srednjeevropskom vremenu, sa reprizom na Radio-televiziji Srbije u 19.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter