2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BOGDANOVIĆ UPOZORIO PARTIZAN: „Ako budete gradili sreću na tome, Zvezda ima da gazi do 2050. godine“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.24 u 13:27

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, a Rade Bogdanović dao je zanimljivu izjavu na tu temu

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoju impresivnu seriju osvajanja titula šampiona Srbije, sada već sedmu uzastopnu. Na stadionu „Rajko Mitić“, iskoristili su novi kiks večitog rivala Partizana, koji je doživeo poraz od Vojvodine rezultatom 2:3. Ovaj rezultat otvorio je vrata crveno-belima za osvajanje titule, te su već otvorili šampanjac u slavlju.

Reči Radeta Bogdanovića, bivšeg fudbalera i trenutnog analitičara, najbolje opisuju dominaciju Crvene zvezde. U najavi za epizodu podkasta „Spo(r)tlight“ na televiziji Sport klub, Bogdanović je dao izjavu koja je privukla pažnju javnosti:

„Ako vi u Partizanu, recimo, budete gradili sreću na slozi fudbalera, Zvezda ima da gazi do 2040, 2050. godine.“

Ova izjava jasno ukazuje na trenutnu premoć Crvene zvezde na domaćoj fudbalskoj sceni i postavlja pitanje kako će rivali reagovati na ovu dugoročnu dominaciju crveno-belih.

42
8

2 Komentara

  1. Rade ako želis da spasis fk partizan budi od koristi organizuj protest ozbiljan protest protiv ove uprave da se oteraju ovi iz uprave pa ce doci sve svoje na svome ovako teško onda organizuj protest i spasi fk partizana od ove uprave.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter