0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan omladinci

FOTO: FK Crvena zvezda

VEČITI IGRAJU ZA NASTRADALE ANĐELE: Zvezda i Partizan guraju rivalstvo sa strane zbog tragedije u Malom Orašju (FOTO)

Objavljeno: 03.05.24 u 13:10

Zvezda i Partizan će odigrati meč u znak sećanja

U subotu, 4. maja, navršava se godinu dana od stravičnog masakra u selima Malo Orašje i Dubona, koji je Srbiju zavio u crno. U znak sećanja na sve žrtve ove tragedije, večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, odlučili su se na jednu zajedničku akciju.

Na stadionu „Ravni Gaj“ u selu Malo Orašje, u subotu će biti održan humanitarni, memorijalni turnir sa ciljem prikupljanja pomoći za nastavak oporavka povređenih. Program će početi od 10:45 časova, kada će biti održana prigodna ceremonija u znak sećanja na sve žrtve ove tragedije, na kojoj će prisustvovati članovi rukovodstva oba kluba, kao i prvotimci.

Od 12:00 časova, na teren će izaći omladinske selekcije večitih, koje će odigrati prijateljski susret u okviru ovog humanitarnog turnira. Večiti su na ovaj način još jednom pokazali da su saosećajnost i ljudskost iznad bilo kakvog sportskog rivalstva. Ova inicijativa simbolizuje zajednički napor dva velika kluba da pruže podršku zajednici koja je pretrpela strašnu tragediju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fondacija Angelina (@angelinafondacija)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter