Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Albert Nađ Mateuš Saldanja, Detalj sa meča FK Partizan – FK Vojvodina/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
i

Albert Nađ Mateuš Saldanja, Detalj sa meča FK Partizan – FK Vojvodina/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal

Nađ žestoko kritikovao Saldanju, evo zašto je zamenjen u 53. minutu /VIDEO/

Goran Anđelković - Vest objavljena: 10:45 - 03.05.2024

Partizan je vezao peti poraz u domaćim okvirima, računajući prvenstvo i Kup, što je najgori niz crno-belih u 21. veku. Novim kiksom, klub iz Humske omogućio je Crvenoj zvezdi da slavi titulu četiri kola pre kraja sezone, a ujedno upropašćen je trenerski debi Alberta Nađa.

Novi trener Partizana Albert Nađ kritikovao je pojedine igrače posle utakmice, pre svega ofanzivne, dok je odbrambene pohvalio uprkos tri primljena gola, a na udaru je najviše bio - Mateus Saldanja!

Pa, vidite i sami da Saldanja nije u najboljem momentu. Sigurno da je to odsustvo od dva meseca mnogo uticalo na njega. Videli ste da ne može da se kreće, niti je onaj kakav je bio s početka prvenstva. Ušao je u problem sa jednim kartonom, posle je mogao da dobije i crveni, nismo hteli da rizikujemo i odmah smo reagovali i na kraju krajeva kad se podvuče crta što se tiče Saldanje, nije odradio te neke zadatke koje smo mu dali na početku utakmice".

Albert Nađ

Smena trenera u Partizanu nije donela željeni rezultat, pa je i dalje ugroženo drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Treniramo i spremamo se pripremimo za Kruševac. Znate dobro kakva je situacija. Kad Partizan izgubi nikad nije lako, svima je teško, igračima je najteže. Moramo da se mobilišemo i da svi shvatimo da ima stvari gde grešimo i da pokušamo da se što bolje spremimo za Kruševac i ostvarimo zacrtani cilj, a to je drugo mesto.

Albert Nađ

Albert Nađ zaokružio je tri uloge u Partizanu - bio je igrač, direktor, sada je trener. I kao takav svestan je da nije bilo pet uzastopnih poraza.

Pet uzastopnih poraza se ne sećam. Ali da je bilo ovakvih situacija, pa i kad sam igrao i pratio, sigurno da jeste. To je sastavni deo života i jednostavno ja prvi snosim odgovornost. Nemam problem na kritike, zvižduke, skandiranje navijača, ali niko ne može da me ubedi da više voli Partizan i da više voli da Partizan pobedi od mene.

Albert Nađ

Pa posle svega partizanovci se pitaju kakva je atmosfera u svlačionici. Poznato je da su igrači voleli Igora Duljaja...

Kako može da bude kad izgubiš utakmicu? Sigurno je da su igrači tužni, da nisu zadovoljni... Naravno da je postojala velika želja za pobedom pogotovo to drugo poluvreme smo igrali onako kako želimo. Smatram da smo mogli mnogo više po bokovima, odnosno da je transformacija morala da bude mnogo brža. Opet ponavljam, Vojvodina je protivnik koji igra dobro, imaju brze pojedince i mnogo brzo ugrožavaju protivnika i, sve u svemu zasluženo pobedila. Ponavljam, nemam nikakav problem na bilo kakve kritike, to je sastavni deo života i ovog posla kojim sam krenuo da se bavim. Evidentno je da navijači žele pobede, ali niko ne želi više od samih igrača i nas koji radimo sa njima'.

Albert Nađ

PROČITAJTE JOŠ:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Češka. Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia
20 59
EURO 2024

20:59 - 31.05.2024

video Predstavljamo vam tim Češke za EURO

Iako u sastavu ne poseduju neke velike zvezde, Česi predstavljaju jednu vrlo snažnu i zanimljivu celinu koja je u stanju da napravi problem svakom rivalu.

Stefanos Cicipas, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia
20 49
Grend slem

20:49 - 31.05.2024

video Cicipas se prošetao do osmine finala u Parizu

Finalista Rolan Garosa iz 2021. godine, Stefanos Cicipas, protutnjao je kroz šesnaestinu finala drugog grend slema u sezoni, pošto se jedva oznojio u duelu sa Žiženom Žangom. Trenutno deveti reket planete slavio je rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 6:1), posle svega jednog sata i 34 minuta igre.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)