Почетна > Спорт > Кошарка

Кошарка Нови Сад

Историјско вече на Спенсу: Блицкриг Војводине за финале АБА 2 лиге

Врхунском игром од почетка до краја, кошаркаши Војводине пласирали су се у финале АБА 2 лиге, победом над Подгорицом на Спенсу са 97:55. У борби за титулу играће против бољег из дуела Спартак – МЗТ.
Фото: АБА лига

Било је поспрдних коментара на освајање првог места у Кошаркашкој лиги Србије, сумњи у могућности екипе која је у последње време била у паду форме, Суперлига није имала слуха за интересе српске кошарке, већ су превладали они лични, који су их ставили између чекића и наковња и натерали их да у свакако нехуманом ритму одиграју максимално и на том фронту…

Имали су и минус 18 после првог дуела полуфиналне серије АБА 2 лиге и веома тежак задатак да то надокнаде. Када су крочили на паркет, пола сата пред утакмицу – полупразне трибине. И уместо да их то сломи, пробудило је њихов препознатљив идентитет од којег су саздани. То је невероватна способност да све што је против њих искористе као гориво и окрену у своју корист.

Кошаркаши Војводине одиграли су монструозно против Подгорице којој нису дозволили ни да се понада. Распарчали су је на ситне комаде. Од њих није остало ништа.

Новосађани су у финалу АБА 2 лиге. На корак од сна и највишег ранга регионалног такмичења.

Skupština izglasala novu Vladu Srbije: 152 poslanika glasalo je za! Uskoro sledi polaganje zakletve

Преузмите андроид апликацију.