Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Као писта! Од атарског пута до саобраћајнице светских стандарда – провозали смо се новим путем који ће имати велики привредни потенцијал за Кисач (ВИДЕО)

Град Нови Сад реализовао је радове на реконструкцији коловоза атарског пута од Светосавске улице до државног пута ИИА реда број 113 и делу Светосавске улице у Кисачу. Ово је значајан пројекат за једно од старијих насеља на територији града, које је добило новопројектовани прикључак на државни пут, што ће имати велики привредни и економски значај за Кисач.
Фото: Град Нови Сад

Како је раније истакнуто, у циљу ефикаснијег одвијања приградског превоза, пре свега боље повезаности са оближњим насељима, јавила се потреба за обезбеђивањем краће везе до државног пута.

Репортери портала НС Уживо провозали су се новом саобраћајницом и уверили се у потенцијал исте, који ће обезбедити ефикасније одвијање саобраћаја на овом делу пута.

Дужина новоизграђене саобраћајне везе је око 1.150 м, а омогућиће ново укључење из насеља Кисач на државни пут и знатно ће допринети функционалности саобраћајне мреже насеља.

Укупна вредност инвестиције износи 175,7 милиона динара.

Pripremni radovi u Poenkareovoj ulici u Veterniku, nastavljeno uklanjanje divlje deponije

Преузмите андроид апликацију.