-

Regionalne muzičke zvijezde na „Tuborg Garden Festu“

Tuborg Garden Fest

Parni Valjak, Beogradski sindikat i Grše zatrešće grad na Sani ovog ljeta. Jeste li spremni za najjači „Tuborg Garden Fest“ do sada?

U srcu grada, gdje se muzika spaja s dušom, gdje ritam oblikuje emocije i gdje se rađa čarolija stiže četvrti po redu „Tuborg Garden Fest“. Ljetna bašta Prijedor, 5. i 6.jula postaje epicentar urbanog ritma i odlične energije.

Ovogodišnji festival donosi program, koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Festival će otvoriti bend „Plan B“, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti Detour sa svojim najvećim hitovima, uključujući uvijek aktuelnu i protestnu pjesmu „Biram“, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda “Hladno pivo“. Isto veče nastupiće legendarni Parni Valjak, koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem
Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, Parni Valjak napraviće atmosferu za pamćenje.

U subotu 6.jula, drugog dana festivala, sviraće grupa “Sinhro” iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See“ , te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski Mortal Kombat. Veliki nastup kultnog hip hop sastava Beogradskog sindikata, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

Označite 5. i 6. jul u kalendaru i pripremite se za nezaboravno „Tuborg Garden Fest“ iskustvo. Dvodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 30 KM dostupne su putem servisa Gigstix.ba, kao i na prodajnim mjestima Gigstixa.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.

Najnovije vesti

Izdvajamo

Сбербанк-Онлайн əldə etməyə Sonra bölünməz versiyaya yüksələ və pulla oynaya bilərsiniz. pin up Bonus vəsaitləri və ya frispin, yatırılan pulla birlikdə istifadəçiyə başqa bonus hesabına köçürüləcək. pin up Qumar evinin fəaliyyətində müştərilərdən alınan məlumatların mühafizəsi prioritet məsələdir. keçirmək üçün