Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Nikola Jović, foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
i

Nikola Jović, foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jović nije mogao da spreči poraz Majamija, ali je zato oduševio NBA ligu jednim potezom: Odmah je završio na mrežama /VIDEO/

Iva Jevtić - Vest objavljena: 09:39 - 28.04.2024

Nikola Jović imao je impresivnu rolu protiv Bostona. Počeo je meč kao starter, završio ga sa 15 poena i osam skokova, ali nije uspeo da spreči poraz Majamija na domaćem parketu – 104:84. Ipak, jedan njegov potez je privukao veliku pažnju.

Boston je dominirao tokom celog meča i na kraju slavio sa ubedljivih 104:84, ostvarivši brejk i to na gostujućem terenu.

Ključni igrači Bostona poput Brauna, Tejtuma i Porzingisa bili su nezaustavljivi. Opravdali su status prvoplasirane ekipe u ligi i potvrdili da su glavni favoriti za plasman u finale.

Na drugoj strani, Majami nije mogao da računa na prvu zvezdu Džimija Batlera, koji je van terena zbog povrede, što je ostavilo veliku prazninu u timu.

Ipak, Nikola Jović se istakao svojom igrom, postigavši 15 poena i uhvativši osam skokova, a veliku pažnju je privukao jedan spektakularan potez, kada je uspeo da pogodi šut uz faul iz teške pozicije, što je izazvalo oduševljenje kako među navijačima, tako i na zvaničnom kanalu NBA lige.

Pogledajte:

Možda vas zanima i:

Pogledajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Andrej Rubljov / Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia
08 50
Tenis

08:50 - 14.05.2024

video Rubljov napustio Masters u Rimu

U trećem kolu Mastersa u Rimu Miler je savladao Rubljova sa 2:1 u setovima (3:6, 6:3,6:2) i time ostvario jedan od najvećih rezultata u dosadašnjoj karijeri.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Stan Vavrinka. Foto: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
19 06
Tenis

19:06 - 14.05.2024

Vavrinka o kraju karijere: Endi i ja to nećemo

Karijere profesionalnih tenisera traju sve duže, za šta je potvrda i garnitura iskusnih asova koji su još gospodare teniskim terenima, među kojima je i tridesetdevetogodišnji Stan Vavrinka. Švajcarac je jasno rekao – o kraju ne razmišlja.