Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Detalj sa meča FK Crvena zvezda - TSC Milan Rodić (Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal)
i

Detalj sa meča FK Crvena zvezda - TSC Milan Rodić (Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal)

"Stavili smo tačku na tu priču..." Rodić posle nove pobede u derbiju: Sad je sve došlo na svoje

Marko Đinđić - Vest objavljena: 16:18 - 25.04.2024

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić izneo je utiske dan posle pobede crveno-belih nad Partizanom u polufinalu Kupa Srbije.

Crvena zvezda je "dokrajčila" Partizan! Pored trijumfa u Večitom derbiju pre četiri dana, aktuelni prvak je zadao novi udarac komšijama iz Humske i lako ih bacili na kolena usred Marakane za plasman u finale Kupa Srbije – 2:0 (2:0).

Milan Rodić odigrao je svih 90 minuta za Crvenu zvezdu.

Omri Glazer /Kombo, Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević, Printskrin/YouTube
07 45
Crvena zvezda

07:45 - 25.04.2024

Div šampionskih rukavica

Može Gelor Kanga da postane najbolji igrač tima, može i Hvang da procveta i konačno se akumulira na život i rad u Srbiji, verovatno je očekivano što je Katai i dalje čovek odluke, da Ivaniću prija sloboda u igri, ali je jedino sigurno – da će Omri Glazer na svakom meču imati bar dve velike odbrane. I to je ono od čega polaze Zvezdine pobede.

- Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od nekoliko dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo i prvi prolećni derbi zaslužili da pobedimo, ali je sve to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa 10 bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa Srbije. Pred nama je još sedam utakmica, i cilj je da svaku pobedimo. Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sada smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja - počeo je Rodić.

Dodatno je defanzivac crveno-belih analizirao događanja iz sinoćnje utakmice.

- Presudila je naša koncentracija, timski duh i potom veća sigurnost u završnici, u odnosu na prethodna dva derbija. Sada smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim treba da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama - podvukao je Rodić. 

Pročitajte još:

Partizan (Photo: Starsport)
22 35
Partizan

22:35 - 24.04.2024

Povratak u realnost

Znate onaj osećaj kad privodite kraju godišnji odmor ili raspust, pa morate nazad na posao ili u školske klupe. To su momenti u kojima se najčešće čuje sad već čuvena fraza „povratak u realnost“.

VIDEO

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Napredak - FK Crvena zvezda/Foto:  FK Crvena zvezda
21 40
Crvena zvezda

21:40 - 16.05.2024

video Kneževićev ples u Lazarevom gradu: Zvezdina četvorka protiv Napretka, proradio Sremčević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Napredak u Kruševcu rezultatom 4:0, u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Golove za goste postigli su Nikola Knežević u osmom, Aleksandar Katai u prvom minutu nadoknade prvog dela, kao i Uroš Sremčević u 42. i 68. minutu. Zvezda je odavno osvojila sedmu uzastopnu titulu, ovom pobedom je došla do 93 boda, Napredak je na osmom mestu sa 40 bodova.

Ćabi Alonso, Detalj sa meča Roma - Bajer Leverkuzen (Foto: Gennaro Masi/LiveMedia / ipa-age / IPA / Profimedia)
14 17
Fudbal

14:17 - 16.05.2024

video Alonso: Želim da nam ovo bude istorijska sezona

Nedelju dana uoči finala Lige Evrope, glavni trener Bajera iz Leverkuzena, Ćabi Alonso, bio je raspoložen kada je razgovarao sa medijima u sredu otkrivši koji im je glavni cilj ove sezone.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

ŽFK Crvena zvezda (Foto: Instagram)
12 04
Superliga

12:04 - 17.05.2024

CAS presudio – Spartak odbijen, Zvezdi ide prva titula

Fudbalerke Crvene zvezde postale su šampionke Srbije za "zelenim stolom". Sud za sportsku arbitražu iz Lozane potvrdio je kaznu subotičkom Spartaku od četiri boda minusa, posle čega je titula prvi put u istoriji otišla na Marakanu.