1
Domaći fudbal
Saša Stamenković

FOTO: HotSport

STAMENKOVIĆ ZA HS O ZVEZDANU TERZIĆU: „Pozvao me je pred meč Mladosti i Partizana, morate da poštujete to što radi!“ (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.24 u 09:35

Stamenković se dotakao i teme rada Zvezdana Terzića

Gost našeg prvog podkasta bio je nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde i aktuelni golman Mladosti iz Lučana, Saša Stamenković.

On je u razgovoru za HotSport podkast govorio o mnogim tema, a jedna od tema bio je rad Zvezdana Terzića u njegovom bivšem klubu.

Reći ću ti jednu stvar. Čuli smo se pred utakmicu sa Partizanom, koju je Mladost igrala protiv Partizana. Rekao mi je Stameni spremi vojsku. I to je to. Nema problema – rekao je Stamenković, pa nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Možete da ga volite ili da ga ne volite. To je vaš subjektivno mišljenje. Morate da poštujete te rezultate koje je napravio. Dolaskom Terzića u Zvezdu ona je krenula da igra dobro. Zvezda je krenula da osvaja trofeje i Zvezda se danas nalazi tu gde se nalazi. Imali smo pre ranije prilike da se sretnemo, ali sam sada prvi put imao priliku da ga upoznam. Mislim da je Zvezda ono danas što jeste zahvaljujući njemu i što je napravio takav sistem kakav jeste – zaključio je Stamenković priču o Zvezdanu Terziću.

11
28

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter