0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VREME JE ZA PLEJ-OF SUPERLIGE SRBIJE: Kakav je raspored Zvezde i Partizana, šta sledi nakon 173. večitog derbija?!

Objavljeno: 14.04.24 u 23:14

Ovo je raspored večitih u poslednjih sedam kola Superlige Srbije

Danas su odigrane prve četiri utakmice 30. kola Superlige Srbije, a poslednju utakmicu u regularnom delu sezone odigrali su večiti rivali – Crvena zvezda i Partizan

Zvezda je kod kuće rutinski savladala Železničar, dok je Partizan u izuzetno uzbudljivoj završnici izgubio sva tri boda protiv Čukaričkog na Banovom brdu. 

Četrnaesti april navijači Partizana neće pamtiti po dobrom, s obzirom da je nakon ovog kola Crvena zvezda uvećala prednost u odnosu na većitog rivala i sada je plus sedam za crveno-bele.

U takvom odnosu snaga dočekuje se prvo kolo plej-ofa, a tu ćemo gledati večiti derbi, 173. po redu. On je i zakazan za subotu od 18.00 časova na stadionu „Rajko Mitić„, a u istom kolu igraju TSC i Vojvodina u Bačkoj Topoli.

U nastavku sezone, Zvezda će gostovati Vojvodini u 32. kolu, potom će dočekati TSC, gostovati Mladosti u Lučanima, dočekati Čukarički ili Radnički, gostovati Napretku i potom ponovo dočekati Čukarički ili Radnički. Dakle samo zavisi kada će igrati sa Čukom i Kragujevčanima kod kuće.

Kada je u pitanju Partizan, njih posle večitog derbija čeka meč sa TSC-om kući, potom još jedan meč na svom terenu sa Vojvodinom, gostovanje Napretku, meč sa Mladošću u Humskoj, gostovanje Radničkom ili Čukaričkom i potom duel sa jednim od ova dva tima u Humskoj.

RASPORED PLEJ-OFA SUPERLIGE SRBIJE

31. kolo: Crvena zvezda – Partizan, TSC – Vojvodina, peti tim u Superligi (Čukarički ili Radnički) – šeti tim u Superligi (Radnički ili Čukarički), Mlаdost – Napredak

32. kolo: Vojvodina – Crvena zvezda, Partizan – TSC, Radnički/Čukarički – Mladost, Napredak – Čukarički/Radnički

33. kolo: Crvena zvezda – TSC, Radnički/Čukarički – Mladost, Partizan – Vojvodina, Radnički/Čukarički – Napredak

34. kolo: Mladost – Crvena zvezda, TSC – Čukarički/Radnički, Napredak – Partizan, Vojvodina – Radnički/Čukarički

35. kolo: Crvena zvezda – Čukarički/Radnički, Vojvodina – Napredak, Partizan – Mladost, TSC – Radnički/Čukarički

36. kolo: Napredak – Crvena zvezda, Čukarički/Radnički – Vojvodina, Radnički/Čukarički – Partizan, Mladost – TSC

37. kolo: Crvena zvezda – Radnički/Čukarički, Partizan – Čukarički/Radnički, TSC – Napredak, Vojvodina – Mladost 

13
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter