Počinje pojačana kontrola brzine na putevima: Do srede mogući predlozi potencijalnih deonica

Uprava saobraćajne policije najavila je da će od 25. aprila do 1. maja sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja, posebno prekoračenja brzine.
Počinje pojačana kontrola brzine na putevima: Do srede mogući predlozi potencijalnih deonica
Foto: 021.rs
Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, saobraćajna policija će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije tzv. presretačima.
Navedeno je i da će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.
Napomenuli su da će se u sklopu ove akcije, koja se održava u saradnji sa organizacijom ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), u sredu, 1. maja u ponoć, realizovati "Speed Marathon", tokom kog će na najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno 24 časa.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da do srede, 24. aprila na mejl adresu Uprave saobraćajne policije usp@mup.gov.rs predlože deonice puteva na kojima će policija kontrolisati brzinu.
  • Djura

    22.04.2024 07:49
    Pravi naziv
    Lepo se nasi kace na sve te europol akcije ali sve je to u stvari samo akcija: "Budzet se mora napuniti po svaku cenu!" nije im dosta da deru vozace bezobraznim akcizama za gorivo nego strumfovi iskacu iz svih pravaca i kaznjavaju za sve moguce. Setimo se samo brojanja ziherica u paketu prve pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija