Region

Svet

Goca Tržan i Fillari u žestokoj raspravi pred kamerama zbog nule na Pesmi za Evroviziju (VIDEO)

Goca Tržan i Fillari sreli su se na jednom događaju, gde su pred kamerama pokušali da reše sukob koji je među njima nastao nakon Pesme za Evropiziju, kada je pevačica svom mlađem kolegi dala nula bodova.

Goca Tržan i Fillari u žestokoj raspravi pred kamerama zbog nule na Pesmi za Evroviziju (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Njen potez veoma je razljutio mladog umetnika, koji je bio razočaran njenom odlukom, pa je isprozivao sve članove žirija da su homofobi.

Ipak, iako je želeo da čitavu situaciju razjasne iza kamera, Goca se nije libila da javno mlađem kolegi kaže šta ima. 

Slične vesti: Haris Džinović nakon razvoda organizovao veselje (FOTO)

- Sad se ljubimo? Rešićemo ovo iza kamere - rekao je Filari, što je dodatno Gocu iznerviralo:

- Nema šta da rešavamo, ti si talentovan. Ja imam tešku ruku. Ti si lepo vaspitan, samo te molim da nikome ne lepiš etiketu homofoba, jer ja to nikad nisam bila. Gej populacija je deo moje karijere i života. Ja sam bila prva koja je podržala gej brakove na estradi i doživela sam probleme. Zato sam se naljutila na tebe. To ne smeš da radiš jer oni to jedva čekaju - rekla je Goca. 

- Ja sam samo izneo svoj stav i kako sam to protumačio. Nije mi bilo jasno šta drugo može da ne štima? - upitao je Filari.

- Nisi dobro pevao. Mi ne smemo da budemo to što si rekao, homofobi. Dali smo ti šanse, nažalost nisi zadovoljio kriterijum. Nemoj da se ljutiš -dodala je Goca Tržan.

- Da li ste gledali s povezom? - pitao je Fillari. 

- To što si se lepo obukao i lepo izgledao, nije dovoljno, jer je Evrovizija pre svega muzika i pevanje. Tvoje pevanje nije zadovoljilo moj kriterijum. Ti ne smeš tako da reaguješ na gubitak. Ti si bio bezobrazan i naveo si moje ime. Sve je bolelo uvo da ti odgovore, samo ja sam ti odgovorila. Ne smeš to da radiš ako želiš da se baviš ovim poslom. Dobar si dečko i talentovan, nije mi se dopalo pevanje i imam pravo na to - kazala je.




- Da li Džordži peva bolje od Zorje? Zašto je dobio 10, a ona 8? - upitao je on.

- Zato što mi se dopao njegov nastup, mislim da je bio sjajan i da je imao dobru pesmu. Nisam rekla da gledam samo pesmu. Tvoja pesma mi se nije dopala, nisam zapamtila nijedan stih - odgovorila je Goca.

Slične vesti: Goca Tržan: Nisam htela da se udam uopšte! Ostala sam u drugom stanju!

- Pa, ipak niste gledali samo pevanje! Mislim da sam ja bio oštećen! Moj nastup nije za nulu. To je mišljenje većine - rekao je mladi izvođač.

- Vrlo sam realna, radim 30 godina, ti nemaš ni toliko. Uvredio si me jer su me prozivali da diskriminišem ljude. Ja nemam problem da ti kažem zašto nisam glasala i svi koje poznajem su me podržali što sam ti dala nulu. Ja mislim da ti za sada nisi dobar pevač. Nisi pogodio intonaciju, nijedan jedini stih. Ja sam tebe i gledala na tonskoj probi. Možda se popraviš, možda se ne popraviš - zaključila je Goca, a potom otišla. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>